Borte bra, men hjemme best!

Nå er turen til Eskilstuna over, og det er jammen meg godt å være hjemme igjen! (har vært hjemme noen dager da, er bare litt treg med oppdateringer. hehe)
Som nevnt, deltok min mann i EM i modellbilkjøring, innendørs, og det gikk sånn passe bra med ham (litt over midt på treet). Har ikke sjans til å slå de beste, for de driver å kjører på full tid, er sponset både her og der. Og da er det ikke lett, for en som kun har det som hobby, å oppnå like gode resultater. Men, det viktigste er allikevel at han syns det er morro å være med!!!
Jeg klarte jammen meg å brodere ferdig englebildet mens jeg var på tur, så nå er det bare å få sydd på noen stoffer rundt. Kanskje blir det gjort i løpet av påsken?
Fikk så innmari lyst til å strikke, så nå holder jeg på med en toved veske. Er ikke helt fornøyd med fargen, men håper den blir bra når den er ferdig, får sette på litt pynt, så blir den nok det!
Convergencen min ligger der og venter på å bli quiltet, er ikke helt trygg på dette med quilting, så jeg må mane meg opp slik at jeg får satt i gang. Lovet Olaug på Olaugs Quilt et bilde av det ferdige teppet, så jeg må jo bare få satt i gang................. men så var det den veska da, hehe

Én kommentar

RedRobin

06.apr.2007 kl.08:39

Hei! Fin blogg du har laget deg, og så masse flott som du lager på symaskinen da gitt!! Gleder meg til å se flere bilder... :o)

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits