Nydelig vårvær

Her hos oss har våren virkelig kommet nå, solen skinner og varmer godt. Ungene koser seg ute nå, med både ballspill og hopping på den nyinnkjøpte trampolina. ( den gamle var kaputtski).
Nå har jeg bestemt meg for at kveldene fremover må benyttes til å sitte foran symaskinen. Kjenner at sysperra er i ferd med å løsne. Dagene får benyttes til å nyte våren, samt at det er på tide med litt vårvask av huset :-(
Kan ikke si at det frister nevneverdig, men det TRENGS. Ellers så går det fremover med heklingen av toppen. Jammen godt at jeg ikke har sperre for all form for håndarbeid.
Skal på posten senere i dag og hente garnpakke og mønster. Skal strikke meg en tunika i faerytale-garn. Vet at det er flere som strikker den for tiden. Den er bare helt rålekker. Spørs om jeg klarer å vente med å starte på den til toppen er ferdig. Fnise.
Til slutt tenkte jeg å vise frem min store stolthet. Nemlig min Finske Lapphund, Bob. Er han ikke flott?image6

2 kommentarer

lene

14.apr.2007 kl.23:37

ååå bob var jo helt herlig da.. Ronja ble nesten helt forgapt i han hun. Hun sender en VOFF over..

Bæææærghild og Bæææærtil er laget etter mønster fra StrikkInnom...

Ha en fortsatt fin helg..

Be-ty

15.apr.2007 kl.11:26

Så nydelig hund du har! (Det har forresten jeg også...) Jeg er imponert over bildet du har laget litt lenger ned på siden din!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits