Forresten.....

Kom til å tenke på tunikaen som jeg har begynt på. Hadde kanskje vært en ide å fortsette på den, så ikke den blir liggende i flere år. Og så holder jeg jo på med sokker/luer til "strikk for livet". Der er det jo også nok å henge fingrene i. Jaja, jeg kommer vel i mål før eller senere. (kanskje)
Når det gjelder planene om å sy på kveldene, så har da det gått rett i vasken. Har vært så mye på kveldstid nå en stund, blir sånn med mange unger som skal kjøres hit og dit. Ikke er det sprekt med bussavganger her vi bor heller, så da må man jo bare kjøre da. Men, heldigvis står jo bare symaskinen der og venter den, så en vakker dag er jeg nok i full sving igjen.

Én kommentar

Ronille

01.mai.2007 kl.18:36

Så koselig blogg du har. Jaja Mormor, eg er 3 år eldre enn deg, ikkje mormor enda, men gift med en morfar.. Men i faresonen for å bli det... (forklaring: eg har 2 barn og han eg er gift med har to barn, så det er eldste dattra hans som har barn..) Innvikla? Neida. Ha ei fortsatt fin veke :)

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits