Tovet veske

  Jepp, da var veska ferdig. Den har jo forresten vært ferdig en stund da, manglet bare litt pynt og en knapp. Men nå er den klar, og det var jammen på tide. Har det med det å ikke gjøre ting ferdig med en gang, må liksom ta meg sjøl i nakken hver gang. Hehe. Sånn er det forresten med allt her i huset. Liker ikke helt at det er sånn, men en dårlig vane er som kjent vond å vende. Hm, var det ikke sånn den var tro?
  Har kommet et bra stykke på Ludvig også. Klarte ikke å vente, bare måtte sette igang, så tunikaen får være et langtidsprosjekt tror jeg. Det er så utrolig mye jeg SKAL ha både strikket og sydd. Helst i går, selvfølgelig.
  Nå nærmer det seg konfirmasjonen også. Er i grunn i rute, har fordelt kakebaking, så da blir det ikke så mye jeg skal bake sjøl. Koldtbordet er bestilt, også et par kaker. Var kun to salater til koldtbordet, så jeg må nok lage noen sjøl, har nemlig tre salater som er veldig godt likt av alle her, så de må vi bare ha. Jobbet en tid i ferskvareavd., og der lagde vi nydelige salater. Kyllingsalat, eggsalat og løksalat, hmmm, gleder meg.image10

2 kommentarer

Anne-Grethe

02.mai.2007 kl.13:27

Kjempefin veske - og lykke til med salatene og konfirmanten! :-)

Ronille

04.mai.2007 kl.18:02

Innom for å ønske deg ei fin helg *klem*

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits