Nesten ferdig

Hurra, nå er sjalet nesten ferdig, bare ca 10 cm igjen. Erfarer igjen at jeg jobber best under press. Så da får jeg kanskje begynne å lage meg tidsfrister når jeg holder på med ulike hobbyaktiviteter. Hihi.
Godt at sjalet snart er ferdig, for stakkars Ludvig ligger der i stolen med halvferdig kropp, og intet hode, og bare venter på å bli ferdig. Og mens jeg gjør ham ferdig må jeg bestemme meg for om han skal få tovede sko, eller om han og jeg må en tur til byen for å kjøpe sko. Pluss at jeg må bestemme meg for om han skal være bare min, eller om kanskje Emma skal få "låne" ham av og til. Eller om han kanskje flytter inn hos datteren min når babyen kommer. Tror nemlig ikke det blir flere Ludviger sånn med det første, har jo andre prosjekter også. Uansett, så dukker det snart opp bilde av sjalet, og etterhvert et av Ludvig også.
 Får strikke litt igjen, før gutta skal hentes fra fotballtrening. De spiller for bygdas fotballag( Helgen IL), men trener for øyeblikket i Melum, siden vår bane er under utbedring, og det blir for langt å sykle langs riksveien når det ikke er sykkel/gangsti hele veien. Og så er det step på datteren min og meg i kveld, må jo holde formen og fasongen nå når sommeren nærmer seg. Eller, prøve å få fasong, må jeg vel heller si. Hehe.
Så for å si det slik; man har da nok å gjøre til enhver tid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits