Vel overstått

Ja, da var både konfirmasjon og 17.mai over for denne gang. Godt å komme tilbake til normale dager, kanskje jeg får gjort endel av alle mine planer.
Vi har et kjempeprosjekt på tomta vår, og håper at det arbeidet starter nå i nær fremtid. Hadde endel skog igjen på tomta vår, og i fjor høst gikk vi løs på den med motorsag. Våre to gutter har i lang tid ergret seg over vår skråtomt, så da bestemte "gubben sjøl" seg for at det måtte gjøres noe med det. Alle skjønner jo at det ikke er lett å spille fotball på en skrånende plen, derfor blir det nå en liten fotballbane/ leikeplass for ungene på resten av tomta.( som faktisk er ganske plan.) Samtidig har jeg et stort ønske om å plante masse busker, etc. bak huset, slik at det blir minimalt med plen igjen der. Er så møkka lei av å omtrent måtte bære klipperen hver gang det skal klippes der. Da blir det nemlig ikke stort mer plen å klippe totalt etter at den nye plenen er annlagt. Hehe, ikke det at det er jeg som klipper plenen mest da.

image19
Og her blir det fotballbane!!! Ikke i originalstørrelse altså!
Så da burde vi ha nok å gjøre fremover, selv om en snill "nabo" med graver, lastebil og nok av matjord, (bonde)
skal gjøre grovjobben.

Én kommentar

Ronille

18.mai.2007 kl.21:26

Ja dere har masse koselig arbeid foran dere.. Men det blir da flott når det er ferdigt. Ha ei fin helg.

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits