Ikke lenge igjen.....

I dag har jeg vært med datteren min til jordmor til kontroll. Det er nå bare fem uker igjen til termin. Kjenner det kribler ved tanken på at det snart kommer en liten baby her i huset igjen. Er jo syv år siden sist gang, så det blir virkelig stort å få oppleve det på nytt. Kan nesten ikke vente til jeg får holde det lille nurket i armene og kose, kose, kose. Noe annet stort er at min datter og samboeren gjerne vil ha meg med under fødselen, setter stor pris på det. Men må innrømme at jeg gruer litt også, har jo ikke vært på sidelinjen under en fødsel før. Men, det går nok greit det. Nå kjenner jeg at jeg kan begynne å handle litt til den lille, har vært litt engstelig for å handle inn for tidlig. Vi mistet vårt første barn i 32. uke, så det er nok grunnen til at jeg har holdt litt igjen. Det samme har i grunn datteren vår, og resten av familien følt også. Men nå kjenner jeg at jeg føler meg tryggere på at det går bra.
 På håndarbeidsfronten går det ganske tregt for øyeblikket. Fant ut at hagen trengte litt stell, så det er i grunn det jeg har holdt på med denne uka, i tillegg til et tonn med klesvask. Fatter ikke at det er mulig å bruke så innmari mye klær som mine barn gjør. Tror nok det havner mye "reint" tøy til vask. Og når man tror at det endelig er tomt på vaskerommet, kommer en av dem plutselig med et nytt lass. Ja, ja, sånn er det vel bare, hadde vel "klaget" om det ikke var noe å gjøre heller! Hihi.
 Nå håper jeg at været holder, for jeg har et bed i oppkjørselen som "skriker" etter luking, pluss at det står x antall halvdøde roser der som skal graves opp. Blir nok å plante noen busker der i stedet for roser og stauder. Innbiller meg at det er litt lettere å holde orden der da.

2 kommentarer

Itzak/ Sissel

25.mai.2007 kl.15:34

Så koselig å få barnebarn, må bare si at jeg vet hvordan det føles. Min datter skal ha baby i desember, er lenge til men, jeg gleder meg enormt. Dette blir mitt første barnebarn.
Kos deg masse i pinsen og lykke til med barnebarnet.

LilleBlå

06.jun.2007 kl.16:20

Har snust litt rundt på bloggen din, og så fant jeg dette innlegget jeg følte jeg bare MÅTTE svare på.
Jeg var med min eldste datter og samboeren da mitt første barnebarn kom til verden, - og jeg må si det var en opplevelse av de helt sjeldne!! Jeg er så glad for at de insisterte på å ha meg med - hele veien! Og så får man et helt eget forhold til disse små når man er med fra starten av, det er ikke til å legge skjul på.
Og som deg har jeg mistet et bitteliten barn, - en gutt som ble født i 26. uke. Vi fikk beholde ham i 11 dager, men så var det over. Man blir liksom litt "på tuppa" etter en sånn opplevelse, så jeg skjønner deg godt.
Håper solen skinner hos deg, og at du snart har en bestemor-unge å snuse på!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits