Fødsel på gang

I dag tidlig gikk vannet på datteren min, og det bar avsted til Telemark Sentralsykehus. Nervene var ikke helt i lage da, nei. Kom da vel frem, og ble tatt godt imot på føden. Men den lille luringen har visst ikke tenkt å komme ut så fort nei, det har fortsatt ikke skjedd noe ( kl.23.48), så det blir nok ikke noe fødsel før i morgen. Da setter de drypp, for på sykehuset her lar de det ikke gå mer enn ett døgn før de setter fødselen igang, etter vannavgang. Det er 19 dager igjen til termin, men det gjør da ingenting at babyen kommer litt før tiden. Gleder meg vannvittig til det er over, og syns det er vanskelig å være her hjemme nå. Vil så gjerne være hos jenta mi hele tida. Så i morgen tidlig drar jeg tilbake til sykehuset, for fødselen skal jeg være med på.
Fyller på med nytt i morgen kveld, nå må jeg sove, for det kan jo hende jeg får telefon i natt da.

Én kommentar

LilleBlå

12.jun.2007 kl.20:28

Så morsomt!
Og nå leser jeg på HB at den lille prinsessen har kommet også, - gratulerer hjerteligst! Og det ER en helt spesiell opplevelse å få være med når slikt skjer, ikke sant?
Ha en fortryllende rosa kveld!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits