Vond rygg og forkjøla

Ja, det er status etter vel endt husmorferie. Turen til Sundsvall var helt topp, vi storkosa oss. Siste kvelden, begynte det å murre i halsen, og nå har jeg altså fått en kraftig forkjølelse. Og som om ikke det var nok, fikk jeg en kraftig "smell" i ryggen i går formiddag. Holdt på å montere min nyinnkjøpte Little Grace, som er en quiltemaskin m/ bord, da ryggen min ikke ville mer. Så nå sitter/ligger jeg her, og får ikke gjort stort. Uhu, og nå som det bare er noen dager igjen til countryfestivalen. Spiser betennelsesdempene tabletter og smertestillende, så får jeg håpe at jeg blir i stand til å dra. Slike smeller pleier ikke å vare så mange dager, så om jeg bare klarer å holde meg i ro, så kanskje det går fort over denne gangen også. Førkjølelsen er det jo ikke så nøye med da, skal vel klare det i noen dager.
Fikk forresten strikka ganske mye under husmorferien, ble nesten ferdig med ulldressen til vesle Eva. Holder på med halskanten nå, så da gjenstår bare festing av tråder, isying av knapper og litt annet småtteri. Så om ikke så lenge dukker det nok opp et bilde i hobbybloggen min. Strikker også fisker for tiden, det går en fisketeppealong på Hobbyboden, og jeg syns det var et artig teppe. Har ikke meldt meg på alongen, men fant ut at jeg ville strikke teppet uansett. Blir nok julegave til broderen, dersom jeg klarer å bli ferdig. "fnis" Har det nemlig med det å ikke få ting ferdig, så jeg skulle vel egentlig ha meldt meg på alongen, for da hadde jeg jo hatt et press på meg til å gjøre det ferdig. Men, jeg har stooore planer om å lage meg gode rutiner når skolen starter opp igjen til høsten, så da får jeg legge inn litt fiskestrikking i løpet av ei uke også. Kan jo være at jeg får det til denne gangen, selv om rutinene mine veldig ofte liksom bare løser seg opp, og bare blir surr. Er nok ikke handlekraftig nok på den fronten. Hehe.
Søsteren min ble forresten veldig glad for gaven hun fikk i 50-års gave. Hun syns vel i grunn det var ille at hun skulle henge det på soverommet, men etter forsikringer om at det var det jeg hadde i tankene da jeg lagde det, ble hun overbevist om at det var helt greit. Er jo forresten ikke min sak om hvor hun henger det heller, og det sa jeg til henne.
Nei, nå skal jeg "kravle" meg ut på kjøkkenet og hente meg litt kaffe, og strikke ferdig halskanten på dressen, før jeg leser ferdig boken jeg startet på i går kveld.

Én kommentar

madir

04.okt.2007 kl.20:19

Hei.Vært hos deg en tur,masse fint håndarbeid og bilder..
Ser du har quiltestativ til maskinen.Jeg har en Janome 10001 og har hatt lyst å kjøpe quiltestativ,men er usikker på om det er bra...Koster jo det "hvite ut av øyene" på en stakkar,så vil gjerne høre din erfaring. Mari

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits