Countryfestivalen 2007

Ja, da var min første countryfestival unnagjort. Det var utrolig mye mennesker der, men det visste jeg i grunn at det ville være, for gubben var der i fjor. Fikk vært på noen konserter, blant annet Vassendgutane, Hellbillies og Carlene Carter. Ellers ble det ganske sosialt da, i og med at vi var flere som dro sammen, litt dårlig vær satte ingen demper på oss. Var en tur i Seljord sentrum, og kom tilbake med nøstemaskin og garntvinne, kjøpt på Seljord garn og vevstue til en samlet sum på kr 598. Og så fikk jeg selvfølgelig kjøpt litt stoff. (selv om jeg har fått forbud av gubben,fniiis) Skulle så gjerne lagt ut bilde, men kameraet nekter å overføre bilder til pc'n for øyeblikket ARGHH... Skjønner ikke hva det er som har skjedd, men håper jeg får fikset det fort. Skulle nemlig ha lagt ut bilde av min nye quiltemaskin m/ bord. Det er en Little Grace med en Janome 1600P DBX. Har ikke prøvd den ennå, men holder på med å klargjøre et arbeid slik at jeg får testet den ut. Gleder meg!!!

3 kommentarer

Ronille

03.aug.2007 kl.08:42

Godt å høre at du kosa deg på festival, eg for min del er heilt metta på Vassendgutane (dei er fra bygda mi) så da er det bra at dei farter rundt så andre også får høre dei...Ha ei fin helg :)

celie

06.aug.2007 kl.12:45

Gratulerer med ny quiltemaskin!! Det blir spennende å se hva du tryller fram med den :-)
Jeg har lagt deg til i blogglisten min :-)

lene

21.okt.2007 kl.01:30

Ja countryfestivaler er slitsomt,har vært på noen ja, mest i skjåk, men aldri som deltaker bare som selger, og det skal jeg si deg er tøft, med så masse fulle mennesker, men gøy og da..
Elsker country musikk, men er ikke på seljord for det er for dårlig musikk for mine ører (litt av min musikk smak er i bloggen) og for mye fyll..
Hellbillies er jog mega herlig da..
digger de..
Vel ha en fortsatt fin helg.. og

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits