Little Grace og ulldress til go'ungen

Ja, da fikk jeg endelig overført bilder til pc'n min slik at jeg kan få oppdatert litt her i bloggen.
Har endelig fått gjort ferdig dressen til veslejenta, og må si meg fornøyd med den. Skulle gjerne ønske at den var i andre farger, men heldigvis går det an å strikke flere etterhvert. Ville jo vært trist om ikke det var mulig. Fniis.
Men nå skal jeg i allefall fortsette på den todelte dressen jeg begynte på til barnebarnet, pluss at jeg strikker et par sokker i online garn, de blir forresten ganske fine, og dattera har kommet med et sterkt ønske om å få dem, så da blir det vel til det. Samtidig strikker jeg flittig på fisk til fisketeppet mitt. Har ikke helt oversikten over antall fisk så langt, men det har da blitt endel. På sømfronten går det heller tregt for øyeblikket, men har store planer om å få gjort endel i uke 33, for da reiser gubben til Madrid på EM i modellbilkjøring. En hel uke hvor jeg kan gjøre bare det jeg har lyst til. Smiiil. Så det ser jeg frem til altså!!!
Her er et bilde av min Little Grace:
image28

Og her er et bilde av dressen jeg har strikket til barnebarnet:
image30

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits