Deppa i dag

Dagen i dag, som begynte så bra, ble til en skikkelig møkkadag. Har nå sittet i et par dager og sydd på et veggteppe til guttenes soverom. I går var jeg endelig så ferdig at det var klart til å quiltes. Tenkte selvfølgelig at det var lett som bare det å bruke "Little Grace", så med friskt mot monterer jeg bakstykke, vatt og selve teppet, og setter i gang å sy. Men det ferdige resultatet ble overhodet ikke slik jeg hadde sett det for meg, og nå må jeg nok bli kompis med sprettekniven, og sprette opp igjen quiltesømmene. Må bare "deppe" fra meg litt først. Min lærdom er da som følgende: Tren først på vanlig ensfarget stoff!!!
Og dermed måtte jeg ut og handle litt ensfarget stoff, og kom selvfølgelig tilbake med litt annet også. Kan ikke røpe hva det er, for noe av det skal min hemmelige venn i august få. Hadde egentlig tenkt å hoppe over hemmelig venn denne runden, men helt plutselig hadde jeg meldt meg på gitt.
-Tonje- på hobbyboden har kjøpt symaskin av meg, og i dag fikk jeg sendt den avgårde. Er veldig spent på om den kommer hel frem, men håper at posten behandler pakken med forsiktighet. Og så håper jeg hun blir like fornøyd med maskinen, som jeg var med den.
Men akkurat nå kan symaskinen stå, for lysten til å sy forsvant fort med fiasko-quiltinga, men er nok igang igjen om ikke så lenge.
Nå skal jeg snart på jobb, og tjene penger til å betale for "Little Grace". Firmaet til min mann har nemlig betalt den for meg, og så jobber jeg der også, og da blir bare det jeg skylder trekt på lønna mi. Kjekt, ikke sant?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits