Skolestart

Jepp, så var denne ferien over, og alle her i huset var glade for at skolen skulle begynne igjen. Eldstegutten begynte på ungdomsskolen i dag, og det var ikke fritt for at han både gruet og gledet seg. Her hos oss kommer de nemlig fra to skoler når de begynner på ungdomsskolen, så da er det jo endel nye fjes å bli kjent med. Men det virket da som om dagen hadde gått ganske greit, han hadde fått seg en ny kompis, og det er jo veldig bra, synes jeg. Dagen hadde gått greit for de andre også, og da er mor fornøyd. Er nok en skikkelig hønemor, som hele tiden bekymrer seg for at de har det bra der de er, ikke at det er noe galt i det da.
På hobbyfronten skjer det også litt, både strikker og syr. Er nettopp ferdig med noen liftgardiner til loftsstua, vinduene der er nymalte og fine, så da måtte jeg ha litt nytt å henge opp. Ellers har jeg sydd ferdig en løper som min mor har bestilt, mangler bare å sy til lukkekanten. Bilde kommer etterhvert. Og på strikkefronten går det i fisker, og en fransk torgveske. Venter på garn til en jakke til meg selv, men synes det tar utrolig lang tid før pakken kommer. Kanskje jeg må etterlyse den snart.
Ellers skjer det ikke så mye her, skal begynne å bake litt i løpet av uka og putte i fryseren. Vi skal nemlig ha barnedåp søn.2sept., og da må det jo litt kaker til. Min svigermor har alltid laget flotte middager til våre barnedåper, men datteren min ville ha det enkelt, så da blir det kaffe og kaker. Er i grunn veldig takknemlig for at hun ønsker det slik, så blir det ikke så mye å forberede.
I natt kommer endelig min kjære hjem fra Madrid, skal bli godt å se ham igjen. Tror vel ikke det gikk så innmari bra for ham på EM, men det er jo morro å ha deltatt da. Han har sin lidenskap, og jeg har MINE...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits