Barnedåp

Søndag 2.sept. skal barnebarnet døpes, og nå er jeg i full sving med forberedelser til den store dagen. Vi blir ca 22 stykker med smått og stort, og vi har valgt å servere snitter, kaffe og kaker. Har laget dajm iskake i dag, og i morgen lager jeg nok snickerskake og putter i fryseren også. Kjekt med kaker som kan fryses altså. Og så er det flott at det finnes snille familiemedlemmer som også baker litt. Snittene lager jeg selv, for jeg liker sånt nemlig.
På håndarbeidsfronten får jeg da gjort litt også. Har sydd en løper for min mor, som hun skal gi bort i 30års-gave, og hun ble veldig fornøyd med den. Alltid morro at noen blir fornøyd, så jeg håper at mottaker også blir det.
Bestilte noen "batikkmalerier" fra Olaugsquilt, så nå er jeg i gang med veggtepper. Har planer om å være med på en julemesse i desember, og da må jeg produsere litt fremover. Så i tillegg blir det nok noen grytekluter, rundpinnemapper, toalettmapper, løpere og diverse annet som skal lages, pluss at jeg tenkte å lage noen par med tovede tøfler, smekker, m.m. Så om noen har noen ekstra timer å avse, tar jeg gjerne imot. Skulle det ikke bli noe av den julemessa, har jeg jo da julegaver i fleng. Så fremover får jeg jammen i meg stå på, skal jeg rekke å få laget allt jeg har planer om.
Her er duken jeg nettopp har sydd:image34
Ser nå at det er et fryktelig dårlig bilde, men det er blå bunn med applikerte sjøanemoner i grønt og lilla. skulle egentlig vært buede kanter, men min mor valgte å ha de rette. Helt greit for meg det, det er jo litt enklere å sy på lukkekanten da. Hehe.
Glemte forresten å nevne at den eldste gutten blir tenåring på søndag, og gjett om han var stolt over at niesa skal døpes på samme dag.

2 kommentarer

Cathrine

31.aug.2007 kl.04:54

Hei mamma =) Nå har jeg joinet hobbyboden.com, tenkte kanskje det er noe scrapbook-forum eller noe her inne! Klem

Netta

02.sep.2007 kl.19:28

Håper dere hadde en fin barnedåp for barnebarnet. Du har sydd masse fint, likte godt de katteveskene du har sydd.

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits