En liten oppdatering igjen

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert, så nå var det på tide syns jeg. Nå er det bare to uker igjen til strikkehelgen i Tananger, og jeg gleder meg enormt. Skal bli godt med en liten husmorferie, og jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på denne turen. Grublet veldig lenge før jeg bestemte meg, og hadde kjempeflaks da jeg endelig gjorde det. Var nemlig den siste som fikk plass. For en gang skyld slo ikke Nicolaisen-uflaksen til, har nemlig en slik i familien som inntreffer sånn titt og ofte. Hehe, men denne gangen lurte jeg den, ja.
Fikk forresten en liten nedtur i går, for da oppdaget jeg at jeg lå en uke foran skjema, og gikk og innbilte meg at det bare var en uke igjen til turen. Hallo, hvor ør av reisefeber går det an å bli da. Hadde tatt seg ut om jeg hadde troppet opp på Torp neste fredag for å ta flyet til Stavanger, hadde blitt en stund å vente det. Fnis. Men men, to uker går da ganske kjapt det også. (håper jeg). Kanskje det er en mulighet for at jeg rekker å få ut noen hybelkaniner før jeg drar da, men det er bare kanskje altså. Holder på med noen syprosjekter for øyeblikket, som jeg helst må ha ferdig før jeg drar. Har prøvd å lage meg en strikketøyveske, men ble ikke helt fornøyd med den første, så nå holder jeg på å prøve ut en annen variant. Hadde vært kjekt om jeg klarte å få til noe i likheten med de Felisi syr, de ser så flotte ut. Får jeg det ikke til, skal jeg jammen meg bestille en av henne.
 Barnedåpen forrige søndag gikk forresten veldig bra, været var flott, og alle var fornøyd med både mat og kaker. Lille Eva Madeleine var som en engel i kirken, og det til tross for at hun vanligvis er noe sutrete på denne tiden av dagen. Glemte jo selvfølgelig å ta bilder av de festpyntede bordene, det var dumt, for det var noen utrolig flotte blomsterdekorasjoner jeg fikk laget hos vår lokale blomsterforhandler. 
 Har fått gjort ferdig en del ting de siste dagene, har strikket noen smekker, en oppvaskklut, ei lue i strukturstrikk og et par calorimetryer. Den ene gjorde jeg litt smalere, for eldste dattera liker at det er litt smalt. Skal igang med et skjerf til luen, pluss at lua mangler dusk. Og så var det strikketøyveska da, eller om det rett og slett blir toalettmappe til en eller annen. Jeg får se hva jeg gjør med den etter at prosjekt nummer to er ferdig.
Skal også igang med ullbukse til minstejenta, lurte på å ta den med til Tananger dersom jeg ikke finner på noe annet.
image35
image36

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits