Strikkehelg i Tananger

Juuuhuuuu, i morra reiser jeg til Tananger for å være med på strikkehelgen som Vibbedille arrangerer. Gruer meg jo litt da, kjenner ingen av de andre, så dette her blir utrolig spennende. Har skikkelige stooore sommerfugler i magen, selv om det på en måte er uvirkelig at jeg skal få en helg alene uten familien. Skal iallefall kose meg skikkelig og lade alle batteriene. Håper jeg får tak i litt garn til å fylle opp garnlageret mitt. (det er nemlig veeeldig lite) Og så kommer jeg vel hjem med litt stoff og annet utstyr også tenker jeg. Passet meg midt i blinken at det er en quiltebutikk i nærheten. HIHI.
I dag har vært en utrolig stressende dag; har ryddet huset, kjørt hunden til svigermor, for gjengen skal til Spydeberg på løp i helga. Jeg har kjørt datter og barnebarn til kiropraktor i Skien, handlet inn litt mat så det ikke er helt tomt på søndag. Og så har jeg pakket klær og håndarbeid til turen, pluss at jeg i siste liten måtte kjøre guttene til fotballkamp i Porsgrunn. Puhh, syns jeg har rukket mye jeg. Nå gjennstår bare å brette litt tøy før jeg kryper til sengs, MÅ tidlig opp i morra!!!
Kommer nok tilbake med informasjon om hvordan helgen har vært.

3 kommentarer

Marihøna

26.sep.2007 kl.09:53

Juhuuu og tusen takk for en alle tiders strikkehelg! Gleder meg allerede til neste år jeg. Kjempekos å bli kjent med deg.

Grete

30.sep.2007 kl.16:00

JUHUUUUU! Der var bloggen din. Koselig å bli kjent med deg Heidi:-) Klem Grete

vibbedillle

03.okt.2007 kl.15:18

Visste ikkj eat du hadde bloggg eg!! JUHUUUU da skal eg få deg inn på lista mi! Nå venter eg spent på om du har bilder fra helgen? Ha en strålende uke videre! Mye fint i bloggen din og forresten! Klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits