Litt nytt

Nå var det på tide med en liten oppdatering syns jeg. Får ikke oppdatert så ofte som jeg skulle ønske, men så er det jo kjekt å ha noe å oppdatere da, kan jo liksom ikke bare skrive for å skrive heller.
Meldte meg på garnmysteriet på Hobbyboden, og i første del skulle vi finne fram ulike garntyper. Her er mitt valg:image37

Neste del gikk ut på å strikke seks striper og to hjerter. Her er resultatet:image38
Neste del kommer på tirsdag, men jeg får ikke sjekket hva den går ut på før på onsdag. Drar nemlig på tur med Color Fantasy til Kiel i morgen. Juhuuu, gleder meg til å dra på tur med mann og barn/barnebarn. Vi drar sammen med en arbeidskollega av min mann og hans kone og barn, så det blir en herlig gjeng som entrer båten i morgen. Har vært på tur med Color Fantasy en gang før, og det er en flott båt. Ungene har virkelig sett frem til denne turen, siden de husker hvordan den første turen var.
Så nå håper jeg at vi alle er friske i morgen, har nemlig hatt omgangssyke her i huset. Mannen lå rett ut for en uke siden, ene sønnen var syk fra onsdag til fredag, og jeg lå rett ut på fredag kveld og i går. Nest eldste dattera har vært skikkelig kvalm i dag, så jeg håper hun er bedre i morgen. Litt kjedelig å være syk på tur, men vi får håpe det beste.

Ellers syns jeg at jeg har fått gjort endel håndarbeid den siste tiden. Kjøpte garn til denne genseren da jeg var i Tananger:
image40

Og har kommet ganske langt syns jeg. Ferdig med bolen, og har begynt på en arm. Veslejenta liker ikke rosa da, så jeg valgte å strikke den i blått og brunt:
image41

Ellers har jeg gjort ferdig skjerfet jeg strikket i Tananger. Lå litt før jeg fikk festet tråder og satt på frynser, men nå er det ferdig. Og så har jeg strikket en calorimetry med tilhørende pulsvarmere.
image43
image44

Og sist men ikke minst, har jeg sydd ei veske med stjernetegn. Har tenkt å sy vesker med alle stjernetegna, og den første er med vannmannen. Ble ikke helt fornøyd med tykkelsen på snora øverst, så jeg har bestilt ny snor, som jeg håper er noe tykkere.
image46

3 kommentarer

Marihøna

07.okt.2007 kl.16:50

Guri malla - så produktiv du har vært! Gleder meg til å se resten av veskene med stjernetegn. De blir kjempeflotte! Er snart ferdig med bolen på prinsesse-genseren jeg også. Ha en fin tur til Kiel :-)

TORUNN

15.okt.2007 kl.20:20

Likte veska di, Heidis. Så produktiv du er. Takk for titten.

Bim H-D

31.okt.2007 kl.15:21

Oj, DEN väskan var ju helt underbar, öhhh. Dregelvarning borde ha varit förvarning i rubriken där ;) Vattuman? hm, känner nog ingen sådan på nära håll, eller... Kanske, borde göra? ;) Undrar om äldsta dottern inte är det, hm... noll koll verkar det som ;)
Koll på vad JAG är och vad GUBBEN är, vattendjur är vi båda och ska alltid enligt alla horoskop passa samman, och har så varit i 30år? Usch, nu lät man ju antik, hihihi... KAN bero på att man var mer än ung när man sprang på honom, eller?
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som nu funnit till ännu en måste-in-och-kika-ibland-blogg ;)

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits