Endeliiiig

Ja, nå er det endelig fremgang på plenutvidelsen. Det begynner å bli en god stund siden jeg skrev at vi skulle utvide på tomta vår, og endelig på mandag startet gravearbeidet. Det viste seg at det var noe mer fjell enn graveren hadde regnet med, så i går ble det sprengt på tre plasser. Blir jo en merkostnad som vi ikke hadde regnet med, men nå har ungene ventet på denne plenen i langsommelige tider, så den kostnaden får vi bare ta. Her er et bilde av slik det så ut før vi begynte:
image19

Slik ser det ut nå:
image47

Og så gleder vi oss til det blir ferdig. Ungene ser iallefall frem til neste sommer, da kan de nemlig spille fotball der.

Turen med Color Fantasy var veldig vellykket, både store og små koste seg. Våre unger hadde ikke møtt det andre parets unger før, så det var veldig spennende om kjemien passet. Men det var ingen grunn til uro, de kom helt supert overens med en gang. Skulle nesten tro de hadde kjent hverandre i årevis.
Ble ikke den helt store shoppingen på meg da, men fant da en butikk med både garn og stoff. Men stoffprisene var ganske like de vi har her hjemme, så det kjøpte jeg ikke. ( fant liksom ikke noe jeg syns var spesielt fint heller)
Kjøpte noen få garnnøster: 4 nøster Regia, 4 nøster Alpaka, og 4 nøster med et garn som var helt ukjent for meg. Det heter Patricia, og inneholder 40% ull, 40% polyacryl, 20% polyamid. Med andre ord, ganske syntetisk, men fikk lyst til å prøve det og så var det billig. Sikkert greit til et skjerf eller noe. Og så kjøpte jeg tre esker med perler til smykker e.l. Så det var jo ikke særlig til handel da :-(   Men, pytt pytt, da fikk jeg jo penger igjen til å putte på Tananger-sparebøssa mi. Måtte nemlig ordne meg det, siden det blir treff igjen neste år. Skal spare maaaassssse penger, nemlig.
image48

Da vi kom hjem i går, var det jo bare å hive seg over pc'n og sjekke mailen. Der lå tredje del av garnmysteriet og ventet, så da var det bare å printe det ut, og sette i gang med strikkepinnene og garn. Ble ferdig med hele del tre nå i ettermiddag, og her er resultatet:
image49

Vet ikke helt hvor fornøyd jeg er med fargevalget, men det ble jo ikke sååå ille da. Så nå må jeg bare vente tålmodig frem til neste del kommer. Har heldigvis nok å gjøre frem til den tid.

2 kommentarer

Ronille

14.okt.2007 kl.11:05

Innom og titter. Ha en fin søndag :)

Tråd Snella

17.okt.2007 kl.14:34

Har vært innom for å seie at eg har tagga deg, sjå på min blogg.

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits