Skikkelig nedtur....

Nå har jeg gjort ferdig veskene, men for ca 1 time siden, fikk jeg beskjed av hun som skulle ha julemessa, at det ikke ble noe allikevel. Så nå er jeg skikkelig forbanna her altså. Har spurt henne flere ganger om det er blir messe på kafeen hun driver, og joda, det skulle det bli. Hadde jeg visst dette, hadde jeg for svarte svingende ikke stressa ræva av meg for å lage ting jeg kunne selge der. Heldigvis har jeg ei tante som gjerne vil holde party for meg til våren, så da har jeg iallefall sjansen til å få solgt noen av veskene der. Spørs bare om jeg gidder å lage de fem siste. Heller tvilsomt om det blir på denne sida av jul. Og bare tanken på alle utgiftene jeg har hatt den siste tida pga denne messa gjør meg kvalm. Penger jeg kunne brukt på andre ting, ( les garn) har gått til innkjøp av stoff og annet til disse veskene. Greit nok at jeg kanskje får solgt dem senere, men det spørs om jeg i det hele tatt hadde laget dem, dersom jeg hadde visst. Huff, mye klaging dette her, men gud så godt å få det ut. Nå skal jeg bare strikke og kose meg frem til fredag, for da skal jeg være med på sykveld på HB. Skal ikke røre symaskinen før det.

2 kommentarer

Cathrine

14.nov.2007 kl.21:24

Hei! Moro med oppdatering da! Vi har også oppdatert litt.. For en stund tilbake.. Klem fra meg :)
Nå ligger forresten Lusken og sover søtt !

Mitt Fargerike

24.nov.2007 kl.19:41

Ja, dette er noko av det verste eg veit folk som vil ha deg med på noko og plutselig ombestemmer seg etter at ein har lagt ned utruleg mykkje arbeid, og folk som vil at du skal sy noko av restar til dei for å få det billegare, rester har akkurat samme meter pris som store biter. Godt å få det ut, men veskane var kjempefine så det så.....

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits