Noen julegaver ferdig...

Ja, da begynner jeg å nærme meg slutten på julegaveproduksjonen for i år. Hadde jo egentlig ikke planlagt å lage så mange gavene sjøl i år, men da julemessa gikk i "dass", fant jeg ut at jeg like gjerne kunne lage det meste allikevel. Har to skjerf, et par fingerløse vanter og tre stk calorimetry igjen å strikke, pluss tre-fire pompadurer å sy. Dette er jo saker som er raske å lage, så jeg kommer nok fint i mål før jul. Kanskje jeg til og med rekker å få strikket den siste armen på prinsessegenseren til veslejenta mi. Hun spør stadig om jeg snart er ferdig med den, så jeg har store forhåpninger om at hun faktisk kommer til å bruke den. Hun er nemlig ikke så veldig glad i strikkede klær, så jeg er spent på om den blir brukt.
Her er et lite bildegalleri:
Vanter og calorimetry
To skjerf
Harry Potter
Toalettmappe

4 kommentarer

Ronille

30.nov.2007 kl.18:48

Ojsann ja her var det mykje nytt og fint :) Ønsker deg og dine ei riktig fin 1. Advents helg :)

Cathrine.. Your daughter ;)

01.des.2007 kl.00:14

såååå flink du er mamma =)=)

Marihøna

07.des.2007 kl.09:22

Så masse fint du har laget! Det er nok mange som blir glade til jul ja. Har ikke laget en enste julegave jeg - og ikke skal jeg heller. Her blir det bare kjøpegaver i år. Har slappet litt av på håndarbeidsfronten nå som jeg er ferdig med julemesse. Men har som forsett å få ferdig genseren til Helene før jul. Mangler jo bare den hersens krona. Lurer på om jeg skal være på utkikk etter en stryke-på-krone ;o) Ønsker dere en flott helg og en fin førjulstid. Klem fra Marihøna

TORUNN

10.des.2007 kl.23:19

Takk for titten i bloggen din! Sannelig har du jobbet! Mange flotte julepresanger. Ha en god adventsuke!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits