Enda flere julegaver...

Hipp hurra, nå har jeg bare et par calorimetryer igjen å strikke, så er de hjemmelagede gavene i boks. Syns i grunn jeg har fått produsert ganske mye i tillegg til allt det dagligdagse. Nå er det kakebakst som gjelder fremover, selv om jeg ikke har tenkt å bake så innmari mange slag. Men det sier jeg i grunn hvert år, og så ender jeg opp med ganske så mange slag. Heldigvis er det ikke lenge igjen til jul, så da er det jo begrenset hvor mye jeg rekker å bake, skal jo gjøre litt annet også.
Her er siste tids produksjon:
Anders
Kjetil
Stian
Thomas
Til Elin

Og så må jeg bare vise frem vårt nyinnkjøpte bord og stoler til kjøkkenet. Flott ikke sant?
Nytt

Ja, og så fikk jeg pakke fra min hemmelige venn i dag. Skal prøve å vente til julaften med å åpne. Men, jeg er så spent, så det spørs om jeg klarer å vente da. Var tre pakker, så jeg kan jo kanskje åpne en av dem da. Fniis.
HV julerunden
 Ingen hint, så jeg aner ikke hvem det er fra. Men jeg takker og bukker uansett, i tilfelle min HV er innom bloggen min en tur. Skal selvfølgelig takke skikkelig når jeg har åpnet pakkene og ser hva det er for noe fint jeg har fått.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits