Godt nytt år!

Er jo ikke så rask i avtrekkeren, men nå fikk jeg rotet meg til en aldri så liten oppdatering. Først vil jeg få ønske alle som tar turen innom bloggen min, et riktig godt nytt år! Håper dere alle får et produktivt år.
I jula fikk jeg strikket den første av to vester til døtrene mine. Den andre vesten må vente litt, for jeg er usikker på om jeg har nok garn. Den må jeg nemlig strikke noe lengre enn den første. Datteren min på 16, er temmelig lang, og da hun prøvde vesten, så jeg jo at den slett ikke var passe i lengda til henne. Men, heldigvis satt den helt fint på eldste-jenta. Er jo litt stolt over at jeg fikk den ferdig på bare noen dager.
Strikket vest

Nå holder jeg på å strikke nisseklær. Før jul kjøpte jeg to nisser, og til fødselsdagen min, fikk jeg garn til alle klærne av døtrene mine. De er såååå snille atte. For å være sikker på at nissene slipper å sitte nakne neste jul, fant jeg ut at jeg like godt kunne starte nå, selv om jeg egentlig klør i fingrene etter å prøve meg på et FBS. Har nemlig stooore planer om å strikke slike til damene i slekta til neste jul. Garn er for lengst handlet inn, så da er det klart at fristelsen er stor. Og så er det et hav av prosjekter på sømfronten. Har liggende så innmari mange materialpakker til både duker, veggtepper, vesker, m.m at jeg sikkert har mer enn nok å gjøre i 2008. For ikke å snakke om alle stitcheriene som har hopet seg opp. HJELP, får nesten litt panikk her jeg.
Men, jeg får prøve å ikke tenke på allt jeg skulle ha gjort, og heller glede meg over det jeg rekker.
Her er et bilde av de nakne nissene mine, får legge inn bilder etterhvert som de blir påkledd.
Nissemor & Nissefar

Ha en flott uke da dere!!

Én kommentar

Beyla

15.jan.2008 kl.11:17

Så utrolig fin vest du har laget!!! Jeg er misunnelig!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits