Lørdag igjen

Gurimalla som dagene flyr, har ikke før vært helg, så er det jammen meg helg igjen. Syns nesten tiden går for fort noen ganger jeg. Nå sitter jeg her foran pc'n med en kopp kaffe, mann og barn er avgårde og kjører modellbil, så jeg og hunden er helt alene hjemme. Deeeilig det av og til, altså. Om ca en time kommer mitt kjære barnebarn for å være hos oss til i morgen. Gleder meg enormt, for dette er første gangen vi skal ha henne over natten. Så nå er det snart duket for en masse KOSING med vesla.
Har fått kledd opp nissemor nå, mangler bare votter, sokker og sko, og så funderer jeg på om jeg skal sy et par lange underbukser med blonder til henne. Er jo litt ille at hun skal sitte der med rumpa bar. Men uansett får det komme senere. Her er et bilde av henne, er hun ikke fin da?
nissemor

Og så må jeg bare vise frem bildene som guttene mine fikk til jul. Min mamma har brodert dem, og jeg syns de ble skikkelig flotte. ENIG?
bilde 1

bilde 2

5 kommentarer

vibbedillle

19.jan.2008 kl.17:37

Nå har eg kooost meg leeenge her inn ekan du tro! Irriternde med den messen da! men det ordner seg nok og du får nok solgt veskene! Aldri eg ble misunnelig på ALLE de pinnene du fikk! Du er ganske gal ja.....minner litt om meg det der! Eg har sånn i det stille begynt å kjøpe 2 sett hver måned! Og nå har eg snart dobbelt i alt i ibenholt, men de er verd hver en krone spør du meg! Nydelig å strikke med! Koooos deg og ha en herlig helg! Du skulle hatt et skravlebrett! Kooos deg! klem

Itzak/ Sissel

26.jan.2008 kl.12:10

Det er strikke kafe på Henrik Ibsens conditori kl 1900 på tirsdag, håper du kan komme...hoppeglad.

Cathrine.. Your daughter ;)

30.jan.2008 kl.18:00

Heei=) Laget med ny blogg - igjen jeg.... Miiihi..... Heheh...:)
Men du, hadde ikke du laget deg en ny blogg????? Hva er adr. til den???? Klem

Saga

06.feb.2008 kl.19:04

Det var en kjempefin nissemor, og ja, jeg tror du må lage underbukser til henne, så hun slipper å samle bena så. ;-)

Cathrine.. Your daughter ;)

07.feb.2008 kl.00:11

Nå må du oppdatere her inne da mamsen =)=)=)

klem

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits