Skikkelig frustrert....

Trodde liksom jeg skulle bli ferdig med toalettmappene i en fei, men den gang ei. Den #%&##% symaskina måtte jo begynne å krangle da. Den syr fint en stund, og så begynner den å hoppe over sting. Slik var den før jul, da jeg holdt på med stjernetegnveskene, og det var i grunn det som gjorde at jeg mistet lysten på å sy. Snakket med de i butikken der jeg kjøpte den, og fikk noen tips til hva jeg kunne prøve å gjøre for at den skulle sy ordentlig. Fikk jo selvfølgelig ikke gjort det da, og da jeg startet på toalettmappene oppførte den seg egentlig helt greit til å begynne med. ( før det blir tykke lag)  Så jeg tenkte egentlig ikke over at jeg skulle prøve ut de tipsene jeg hadde fått. Nå har jeg da tenkt å få gjort det, slik at jeg får avklart om jeg skal kjøpe meg ny maskin eller ikke. Jeg gidder nemlig ikke å sitte å sy på en maskin som ikke er helt hundre. Begynner å tro at jeg har kjøpt en blåmandag-maskin. Så gudene vet når toalettmappene og allt det andre jeg har planer om å sy, blir sydd. En ting er iallefall sikkert, det blir et helt annet merke på meg, dersom jeg må ha ny maskin.

Er med på en along på HB, nemlig klukka-alongen. Ble ferdig med kjolen før helgen, men har ikke fått tatt bilde av kjolen med meg inni ennå, bare av kjolen. Det var kjempemorro å strikke den, gikk så utrolig kjapt. Spørs om ikke jeg kommer til å strikke meg en til etterhvert, kanskje i et annet garn.
diverse 016

Nå holder jeg på med en tunika til vesla, den blir sååå fin. Har ikke kommet så langt ennå at det er noen vits å legg ut bilde, har nemlig måttet rekke opp sånn ca 4 ganger. Utrolig dumt å ikke se ordentlig på mønsterdiagrammet, da må det rekkes opp da. Etter tredje opprekking oppdaget jeg hva jeg gjorde feil, og det hele gikk som en drøm. MEN, da jeg skulle begynne på den andre rapporten, oppdaget jeg jo selvfølgelig et par småfeil, og da var det jo bare å rekke opp igjen da. Jeg så det nemlig så godt at det var feil i mønsteret, og det var liksom ikke mulig å trikse det til. Syns forresten ikke det er noe morro å sitte å strikke på noe jeg vet inneholder feil. Sånn er jeg bare!!!

Nå får jeg hente kaffekoppen min, og se om jeg får den hersens maskina til å fungere ordentlig!!! Frustrert jeg? JEPP!!!

2 kommentarer

Mitt Fargerike

14.feb.2008 kl.08:57

Føler med deg når maskina ikkje spiller på lag med deg, kjøpte meg ny maskin og den var ikkje innstilt på å vere grei mot meg. Håper du får orden på problema. Ha ei fin helg.

Ingrid

18.feb.2008 kl.09:51

Flott kjole! Jeg har også lurt på om jeg skal strikke den.

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits