Hoppeglad....

I dag lå det pakke i postkassen til meg i fra USA. 5 yards med flotte stoffer som jeg bestilte fra  Over The Rainbow, og ikke var det dyrt heller. Lønner seg å bestille når dollaren er lav, og helt supert når nettbutikken har salg på stoffer som er midt i blinken for meg. Klarte ikke å la vær å bestille stoff med garnnøster og strikkende høner. Blir jo helt perfekt til strikketøyveske eller mappe til strikkepinner. De andre stoffene har jeg ikke lagt planer for ennå, synes bare de var så søte, og så var de jo på tilbud.
stoff 1
stoff 3
stoff 2

I dag ble jeg også ferdig med convergence-teppet mitt. Vel, egentlig har jo teppet vært ferdig siden i fjor, manglet bare løpegang til stanga den skal henge på. Har meldt meg på UFO-alongen på HB, og dette er den første UFOen som er ferdigstilt. Har endel andre UFOer også, så jeg får være flink fremover og gjøre litt innimellom andre ting. Satser på at symaskina oppfører seg nokså greit i vinterferien, så kanskje jeg får sydd litt på et annet veggteppe som har ligget en stund.
convergence

Har vært med på det tredje garnmysteriet også. Var et ganske kort mysterium denne gangen, men det var utrolig morro uansett. Resultatet ble ei lue med brem. Mitt resultat ble litt liten, men den passer til et barn, Skal strikke slike til guttene mine, de har allerede bestemt farger. Veslejenta mi ville ha den grønne, hun kledde den faktisk veldig godt. Det var bare eldstegutten som var hjemme da jeg skulle ta bilde av lua, så han stillte motvillig opp som modell. Må bare få tak i et slikt isoporhode altså. Hadde faktisk et som hørte til en parykk som min mor hadde på 70-tallet, men under en ryddesjau ble faktisk både parykken og hodet kastet. HALLO, hvor lite gjennomtenkt er det da? Får sjekke opp hvor jeg kan få tak i en slik. Noen som vet?
garnmyst3

Ha en fortsatt flott helg og en flott vinterferie til de av dere som har det i uke 8.

3 kommentarer

Marihøna

26.feb.2008 kl.19:14

Herlig farge på lua og hva skal vel du med et isoporhode du som har så flott modell! :o)
Isoporhoder kan bl.a. kjøpes hos Ruhs (ruhs.no). Du kan bare sende dem en mail. Min Samantha er også kjøpt der.

Ronille

27.feb.2008 kl.18:08

Heisann. Kjempe hærlige stoff du har kjøpt :) Ha en fin kveld.

Elisabeth Augusta

20.mar.2008 kl.16:19

Artige hønse-strikke-stoff og jammen bra at convergensen fikk seg løpegang.
Også husplaner da gitt - spennende.

God påske!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits