Hemmelig venn mars

I går var det jammen meg pakke i posten fra min hemmelige venn. Flott stoff, og et hespe grønt garn, som jeg ikke er helt sikker på hva er. Fint var det iallefall. Gaven falt så absolutt i smak. Må gå i tenkeboksen litt for å finne ut hva jeg skal sy av stoffet, det samme med garnet. Blir nok ikke laget noe med en gang, for jeg har så alt for mye annet som må gjøres ferdig først. Fikk noen hint, og har kommet frem til at det må være Therese som er min hemmelige venn denne gangen. Stemmer det? Uansett, tuuuusen takk for flott gave.
diverse 026

Var på strikkekafe på Suppejentene i Porsgrunn i går. Tok med meg moderen, og vi hadde det riktig så hyggelig. Ei hyggelig dame fra husfliden var der, og demonstrerte både toving for hånd og nålefilting, og jeg fikk selvfølgelig veeeldig lyst til å prøve meg på toving. Har nemlig aldri tovet for hånd før. Damen hadde med seg ull hun, diverse farger, pakket i poser. Så etter en liten grublings, stod jeg der med tre poser ull, og store planer om å lage smykker.
 diverse 059
Kjøpte meg også en materialpakke med tovede høner.
diverse 060
Disse har jeg planer om å lage om en stund, slik at jeg kan pynte med de når vi etterhvert har bygd vårt nye hus. Jupp, vi har kjøpt tomt (igjen) og skal etter planen bygge drømmehuset vårt om noen år. Huset vi bygde for ti år siden, er helt greit det, men vi har egentlig alltid angret litt på planløsningen inne i huset. Og så trives vi så utrolig godt i bygda vår, så vi kjøpte liksågodt nabotomta da den var til salgs. Utrolig billige tomter her, vi betalte litt over 100 000,- for rundt 1,6 mål tomt, og da vi for ti år siden kjøpte tomt, ga vi 80 000,- for 1,3 mål. Det er ikke gæli det, i byene koster de vel myyyye mer. Så nå titter jeg rundt for å finne det perfekte hus, har plukket ut et par stykker som jeg liker, så nå får det bare modne litt frem til vi skal starte opp.

Ellers vil jeg få ønske alle som titter innom, en RIKTIG GOD PÅSKE!!!

4 kommentarer

Ronille

14.mar.2008 kl.20:48

Heisann. God Påske til deg og dine :)
Klem fra Ronille

Marihøna

15.mar.2008 kl.08:20

Titter innom for å ønske dere en riktig god påske med forhåpentligvis MASSE sol!

lene

15.mar.2008 kl.13:00

Hei. Takk for treffen på Suppejentene

Rart det med garn ja, blir som en unge i en godtebutikk, hihi, selv om jeg klarte meg uten å kjøpe noe (denne gangen) hihi..

Grattis med ny tomt, spennende med nytt hus da, også blir det jo ikke så langt å flytte (fnis) . billig var jo tomten også, måtte vel ut med over det 4 dobbelte her nede, om en i det hele tatt får tak i så stor tomt..
Hadde jeg vunnet masse i lotto så hadde jeg nok revet huset her og bygd nytt, men alt på en flate, for vil ikke flytte herfra, men huset er litt upraktisk av og til med 2 etasjer og en "gammel" kropp. , men sidne jeg ikke spiller lotto, så må jeg vel bli boende her hihi..

Lykke til med husjakten. spennende..

Ønsker deg en herlig og kreativ påske.

Anne-Lie

21.mar.2008 kl.09:17

GLAD PÅSK!! Han en riktigt underbar helg!
Kram Anne-lie

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits