Endelig ferdig

Jupp, da klarte jeg iallefall et av målene mine for påska. Tunikaen til veslejenta, Emma er ferdig. Eller, jeg må presse litt på den før hun kan ta den i bruk da, og siden hun ikke ville ha strikkede tights, må jeg få tak i tights i en matchende farge. Tunikaen er strikket i Lerke fra Dalegarn, og var faktisk veldig godt å strikke av.
tunika til emma
 
Skal strikke genser til armkroken i dette garnet, må bare få unna litt annet først. Egentlig burde jeg ta en liten pause fra strikkingen, slik at jeg kanskje hadde fått sydd litt. Drømmen er å få tilbake overskuddet jeg hadde for noen år tilbake, føler at ting går litt vel tregt for tiden. Ikke noe morro når kroppen går på tomgang, og allt bare hoper seg opp. Tar noen skippertak innimellom, men det hjelper liksom så lite. Min kjære forteller meg stadig at det ikke er rart jeg er utbrent og sliten i kroppen, etter seks graviditeter, bekkenløsning ved alle graviditetene, og attpåtil en jobb som ikke akkurat var av de beste for hverken bekken eller armer. Men det er ikke så lett å godta, når jeg av personlighet er en person som har problemer med å la andre slippe til. Har alltid valgt å gjøre ting sjøl, i stedet for å spørre om hjelp. Sta jeg? NEEIDA.
Men nok om mitt "triste" liv, det går nok bedre etterhvert. Evig opptimist? JEPP:)
Håper dere alle har hatt en fortreffelig påske, og at dere alle får en herlig tid fremover.

3 kommentarer

Ronille

24.mar.2008 kl.17:34

Kjempe fin Tunika du har strikka :) Ha en fin kveld.

Rosa

27.mar.2008 kl.15:13

For en fantastisk tunika!! Så friske nydelige farger og feminin fasong! Den representerer iallefall det motsatte av slitenhet :) Forstår godt at du er sliten jeg, graviditeter og amming tar jo på kroppen - det lille nye mennesket er jo liksom bygget med byggestener for din kropp. Barna er virkelig mirakler, men det tar tid for kroppen å bygge seg opp igjen..og så lever man jo ikke akkurat på latsiden som foreldre :) Kos deg med garn, barn og glade farger!

Konstant Strikkekløe

08.apr.2008 kl.13:30

Denne falt jeg pladask for. Kjempefin tunika i lekre farger.

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits