Og forresten...

Vi har fått kong vinter på besøk. Fy flate, det snør, og det er ikke første gang i påska. Bildet viser snø der det for bare noen dager siden var helt bart. Det er tatt der hvor vi holder på å planere ut til plen som ungene kan sparke fotball, etc. Og han som gjør det for oss skulle vært her og gjort seg ferdig nå, men det går jo selvfølgelig ikke nå. Det er ganske leeeenge siden han begynte på jobben, skulle faktisk vært ferdig i høst, slik at gresset skulle være klart når sommeren kommer. Men, det viser seg gang på gang, at denne fyren er utrolig treg, så i grunn skal man ikke se bort ifra at vi må spandere ferdig-plen for at ungene i det hele tatt skal få brukt arealet i sommer. Innmari irriterende med sånn folk altså, iallefall trist for ungene. Men vi får krysse fingre og tær, og håpe at han dukker opp så snart snøen forsvinner igjen.
sn

3 kommentarer

Marihøna

26.mar.2008 kl.10:46

Ser at dere har fått litt snø dere også :o) Nå er jeg egentlig klar for våren, så jeg håper den forsvinner like fort som den kom.
Nydelig tunika du har strikket til Emma og Klukka'n din ble kjempefin. Nå må vi få se bilde av den med deg inni også ;o)
Jeg kjøpte garn til den før påsken, men sliter med en vond arm så jeg har ikke fått begynt på den en gang. Pusler bare med litt småstrikk; oppvaskkluter, calorimetry og sokker.
Ha en fin-fin dag videre! Nå har det sluttet å snø og solen skinner :o)

babsy

27.mar.2008 kl.21:57

Er innom på besøk for og avlevere en aldri så liten vårklem til deg jeg i dag *klem fra Babsy*

Ronille

28.mar.2008 kl.17:14

Innom for å ønske deg ei fin helg.
Klem fra Ronille

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits