Jeg har sydd litt

Har til en forandring sydd litt igjen. Kjenner at lysten til å sy er der. I helgen sydde jeg en ryggsekk, ble ganske fornøyd med den. Var ikke verdens beste sømforklaring på denne, så det ble litt etter prøv og feil metoden. Fant egentlig ut at størrelsen og fasongen uten lokket, er glimrende til en sy/strikkeveske. Så neste prosjekt blir å prøve ut dette. Tenkte å sy lommer til strikkepinner etc. innvendig, og eventuelt sette glidelås i ytterlomma. Får se hva jeg gjør underveis. Og så må den selvfølgelig få skulderreimer da. Dersom dette blir vellykket, er det en meget spesiell dame som skal få en slik av meg. Kan ikke nevne navn, for det kan jo tenkes at vedkommende er innom her og titter av og til.
ryggsekk

6 kommentarer

Mitt Fargerike

03.apr.2008 kl.08:18

Fin ryggsekk du har laga, har ei mønster på ein ryggsekk eg og som eg skal sy. Kanskje neste veke?

Cathrine.. Your daughter ;)

04.apr.2008 kl.12:43

Heisann Mamsen:) Eva ligger for en gangs skyld på gulvet og leker ALENE så nå fikk jeg endelig tid til og titte innok blogen din! Sekken er kjempe fin, og moro med MASSE nye innlegg og lese på :) Klem fra meg...Og Lille Luskær'n da.. :o)

PS: Hvor har du vært i da foressten?? :) hehe..

Ronille

04.apr.2008 kl.21:05

Heisann. Titter innom for å ønske deg ei god helg :)
Klem fra Ronille

Helga

06.apr.2008 kl.20:25

Kjempefin sekk, den likte jeg!!

trultelene/leneh

17.apr.2008 kl.08:36

Heisan...
stilig ryggsekk, du er skikkelig kreativ med symaskinen...

Ønsker deg en fortsatt herlig og kreativ uke..
og heldigvis så er det freddan i morra..

vibbedille

20.apr.2008 kl.00:06

ååååå den var jo berre lekker! Skikkelig praktisk og dekorativ! Du er jo suuuuper flink å sy jo! Nå er det natt men du må ha en herlig og koooselig søndag! klem og kos

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 39 år, gift og har fem barn i alderen 7-17år. Til sommeren kommer vårt første barnebarn. Har også en Finsk Lapphund!

Kategorier

Arkiv

hits