Hemmelig venn og bamse

I dag lå det pakke til meg fra min hemmelige venn på Hobbyboden. Den inneholdt ett nøste toppull, to nøster Tuva, som skal bli oppvaskklut etterhvert, og et herlig merke til å stryke på tøy med bilde av Peter Rabitt. Kjempeflott pakke som jeg ble veldig fornøyd med. Har ingen ide ennå hvem pakken er fra, men hun er iallefall nordfra. Får gruble litt og kanskje leite litt, kan jo ha flaks og finne det ut. Uansett, om du titter innom her; TUSEN TAKK for pakken.
hv april

Hipp hurra, er så glad i dag, for endelig er bamsen til veslefrøkna ferdig. Hun ble såååå fornøyd, selv om mamman kanskje ikke er like fornøyd med resultatet. På mønsteret ser bamsen så langhåret ut, men denne her ser ganske så pjuskete ut i grunn. Men, men, det viktigste er vel at mottaker er fornøyd. Har egentlig tenkt å strikke tre til av denne, men det får bli en stund til tror jeg.
bamsefar
emma og bamse

I går var jeg med på sykveld på Hobbyboden. Vi sydde vennskapsugler, og de var så søte. Fikk ikke gjort min ferdig, for jeg fant selvfølgelig ikke knapper som jeg kunne bruke til øyne. Så i dag har jeg vært avgårde og handlet inn passende knapper. Blir nok endel slike etthvert. Legger inn bilde når øynene er sydd på.

4 kommentarer

Marihøna

21.apr.2008 kl.16:16

Så flott bamse! Skjønner godt at frøkna ble fornøyd med den. Ser så myk og god ut atte :o)

Cathrine.. Your daughter ;)

23.apr.2008 kl.23:28

Fine Bamsen=) Eva og er glad i den.. *Kooooooose* tihi :o) Flinke mamman min !

trultelene/leneh

25.apr.2008 kl.20:42

Herlig og skjønn bamse..
Spant bare innom for å ønske deg en herlig og kreativ helg..

Gullklump

27.apr.2008 kl.19:31

Tusen takk for hemmelig venn gaven jeg fikk av deg-den var kjempe flott.!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits