Budapest og vennskapsteppe

Endelig har jeg fått surra meg til å legge inn litt bilder fra turen til Budapest. Utrolig flott tur, syns nesten fire dager var litt lite. Det var jo så utrolig mye å se, mange flotte bygninger i den byen, ja. Dagene gikk stort sett med til å traske rundt og kikke på disse bygningene. Vi kjørte taubane opp til en gammel del av Buda-siden, og selv om det var en kort tur opp, syns jeg det var litt skremmende. Har nemlig et snev av høydeskrekk. Ellers gikk vi rundt parlamentsbygningen, og fy flate, det bygget er digert. Ellers var vi og besøkte Terror-museet, som var hovedkvarteret til det hemmelige politiet. Ganske skremmende å vandre rundt der og se cellene som fangene oppholdt seg i, rommet der fangene ble henrettet og masse annet. Det ble faktisk henrettet folk der fra rundt 1945 og helt opp til 1967. Forferdelig å tenke på, men fint å ha vært i det museet.

Her kommer et utvalg av bilder jeg tok:

Opp her kjørte vi!
diverse 023

Parlamentsbygningen!
diverse 052

En av de mange skulpturene i byen!
diverse 029

Og til slutt, et bilde tatt fra Borgdistriktet!
diverse 033

Ellers har jeg mottatt min to første lapper til vennskapsteppet. Kjempeflotte lapper!!! Gleder meg til juni når de to neste lappene kommer.

Denne flotte lappen fikk jeg fra Lillesnuppa. Tusen takk!!
mailapp fra lillesnuppa

Og denne flotte lappen fikk jeg fra Rita R. Tusen takk til deg også!!
mailapp fra rita

Siden jeg lett lar meg lede, har jeg også meldt meg på et lag til. Her er vi ikke fulltallige ennå, men håper at vi iallefall starter opp med første runde i juni. Har valgt samme fargeønsker på dette laget, så det kan bli et riktig så stort og flott teppe til slutt. Hvem vet, kanskje jeg slenger meg på enda et lag etterhvert. Uansett er det kjempemorro å være med på dette.

5 kommentarer

Ronille

11.mai.2008 kl.18:56

Heisann. Er litt seint ute med å ønske deg God Helg- og Pinse. Men dei siste dagane har vore så fine at eg har stort sett vore ute og lite ved datan :) Men i dag er det grått og regn, så da passer det bra med ei bloggbesøkrunde.
Klem fra Ronille

Ronille

15.mai.2008 kl.14:52

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin 17.mai helg. Eg og mannen min reiser på hytta :)
Klem fra Ronille

Konstant Strikkekløe

17.mai.2008 kl.09:38

GRATULERER MED DAGEN! Titter innom deg for å ønske deg og dine en riktig flott 17. mai feiring!
God klem fra meg!

Ronille

23.mai.2008 kl.20:56

Heisann. Ja så var atter ei veke over og det går mot helg :) Eg er ute på mi ukentlige bloggbesøkrunde for å ønske deg ei god helg.
Klem fra Ronille

vibbedille

26.mai.2008 kl.21:46

Det ligger en liten utfordring til deg i bloggen min fniiiis klem vibbedille

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits