Jeg har fått en award

Jepp, i går formiddag fikk jeg jammen meg en award. Den fikk jeg av Trultelene , og jeg ble så innmari glad inni meg altså. Sender den tilbake til henne, for hun er også en utrolig koselig og hyggelig dame, og så har hun en flott blogg som er vel verdt å ta turen til.

dugjrdagenminbedre1211913718

Må selvfølgelig sende den videre til noen andre, men det er neimen ikke lett å velge; er jo så mange flotte blogger der ute. Men jeg vil gi denne awarden til:

datteren min , Cathrine, fordi hun er så flink til å ta seg av mitt barnebarn, og fordi hun er utrolig kreativ og flink.

Vibbedille , fordi hun er et fantastisk menneske, og så har hun en veldig flott blogg som jeg prøver å titte innom hver dag.

Tebasile , fordi hun også er ei hyggelig dame, med en riktig koselig blogg.

Kunne helt garantert sendt den til mange, mange fler.Ellers er jeg med på, som så mange andre, det fjerde garnmysteriet. Er ferdig med del en, og skal igang med del to i løpet av kvelden. Er ikke helt sikker på hvor fornøyd jeg er med fargevalget mitt, men det får stå sin prøve. Er jo fullt mulig å strikke en til i "rett" farge senere.

Dagene går for tiden med til å fikse opp en eldre campingvogn vi har skaffet oss. Har sydd "nye" gardiner av mine "gamle" stuegardiner, og nå holder jeg på å trekke om sitteputene. Blir så fint atte. Skal bli såååå kos på countryfestivalen med egen vogn.

Og sånn hvis jeg ikke allerede har sagt det; planeringa er FERDIG. Og i løpet av sommeren, tror jeg nok at hagen min igjen er så noenlunde ordentlig igjen.

4 kommentarer

vibbedille

30.mai.2008 kl.22:40

Tuuuuuusen takk skal du ha! ALLTID like kooooselig! Ha en strååålende heeerlig helg! Klem og masse kooos fra Vibbedille

Ronille

31.mai.2008 kl.12:31

Heisann. Litt seint ute med å ønske deg god helg (grunnen ser du i bloggen min), men ønsker deg ei fortsatt fin helg. Her skinner sola, og eg sitter og koser meg med strikketøyet i solveggen :)
Klem fra Ronille

Cathrine

05.jun.2008 kl.00:53

Så søt du er mamman min..Takk for award :)

Cathrine

06.jun.2008 kl.02:14

Jeg har ny blogg!!! Link meg da :-)

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits