"Ny" campingvogn

Endelig er jeg ferdig med "oppussingen" av campingvogna vi fikk billig. Vogna var helt grei den, bortsett fra at endel av putene hadde sett bedre dager. Hva gjør man da? Jo man kjører til Jysk, får tak i noen rimelige ruller med stoff, og syr nye trekk til putene. Må si jeg er rimelig godt fornøyd med resultatet. Var nemlig to buede puter, og det er jammen ikke lett å finne ut enkleste måten å sy slike trekk uten mønster. Hadde ikke lyst til å sprette av de gamle trekka, for det er noe herk å få trekk på skumgummi, har jeg erfart før. Men uansett, her er noen før og etter bilder:
Før:
diverse 025

Etter:
diverse 028

"Nye" gardiner har det også blitt, sydd av mine gamle stuegardiner. Syns det ble fint jeg!

6 kommentarer

Marihøna

04.jun.2008 kl.09:44

Så flink du har vært - det ser kjempeflott ut! Blir nok noen fine turer i den i sommer tenker jeg. Kos deg masse i finværet c",)

Ronille

06.jun.2008 kl.19:58

Heisann. Her kommer ei lita helgahelsing fra meg. Vi har sol og varme, og det resulterar i lite handarbeid.
Klem fra Ronille

Ninne

07.jun.2008 kl.22:06

Så flott det ble! Jeg er helt imponert, jeg! Ikke lenge siden jeg sydde nye trekk til hyttemøblene våre, med buer innog buer ut, og det var litt av en jobb! Men jeg var ikke så smart som deg og tok av det gamle trekket :(
Koooos deg i kosekroken!

Ronille

13.jun.2008 kl.20:12

Heisann. Innom på helgebesøk for å ønske deg ei god helg
Den siste veka har vore regnfull og kald, men no vil eg ha sol? Klem fra Ronille

Bente Hallingrød

16.jun.2008 kl.23:27

Heisan,kjempefint ble det. Så at du har grace quiltemaskin. Hvordan går det med den.Får du det til, lurer fordi jeg har maken men kommer liksom ikke igang.Hilsen fra Trulte i Ramnes.

hobbystua

18.jun.2008 kl.15:46

Lykke til med campinglivet,det er toppers.Har flytta ut i vogna for sommeren alt vi.Stortrives.Ønsker deg og dine en riktig god og fin sommer.Må også si du har vært flink med stoffer og sydd puter og gardiner.Blir som nytt igjen da.

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits