En aldri så liten oppdatering

Fant ut at det var på tide med en liten oppdatering. Har vært litt opptatt i det siste, så blogging har det vært liten tid til.
Hadde en rydding på hobbyrommet mitt for en stund tilbake, og da dukket det faktisk opp en UFO fra yngstejenta sikkert var rundt fire år gammel. Det er nesten litt flaut, men jeg strikket altså en bamsegenser til henne, med tilhørende bukse. Genseren ble ferdig den, og som du ser av bildet er det jo ikke sååå mye som gjenstår av buksa. Er det mulig liksom å avslutte et prosjekt når det gjenstår så lite. Hallo, det er jo ikke bare litt flaut, men MEGAFLAUT.  Bare se her:
diverse 035
diverse 036

Men, nå skal den strikkes ferdig, blir nok fin på mormors lille jente den. Må bare huske hvor jeg har lagt oppskriften, hadde tak i den for litt siden, men kan selvfølgelig ikke finne den igjen nå da.

Har vært med på garnmysteriet på Hobbyboden, og her er mitt resultat. Ble rimelig fornøyd med denne, og har planer om å lage fler slike etterhvert.
diverse 037

Litt småtteri har jeg strikket i det siste også. Holder på med et par større prosjekt, men det er kjekt å ha litt småting på pinnene ved siden av.
To kluter i henholdsvis Gjestdal bomull sport, og dobbel mandarin petit.
diverse 034

Et par pulsvanter i Lucca Fino fra Villepinner, som jeg kjøpte på strikkekafeen på Brokelandsheia i våres.
diverse 033

Ei hekla lue i Mirasol. Mulig den blir sendt til Irenesol som bidrag til lueprosjektet hennes.
diverse 031

Og ei Odessalue strikket i Merinoull. Mulig denne også sendes til Irenesol
diverse 032

Ellers er jeg kommet langt på vei på nattsokkene mine, ca halvveis på nr 2. Strikker spiralsokker i naturfarget Alpakka.  De blir deilige til vinteren, spørs bare om jeg får ha dem i fred. Datteren min ville veldig gjerne ha dem, nemlig. Kanskje lurt i fremtiden å strikke sokker med hæl, for jeg har mindre føtter enn henne, og da kan hun jo ikke "stjele" mine.

Men nå glemmer jeg jo helt å legge inn bilde av den flotte vennskapslappen jeg fikk av ElinG på lørdag. Ble så glad da det for en gangs skyld var annet enn avisa i postkassa på en lørdag. Her hos oss er det nemlig sjeldent vi får annet enn avisa i postkassa på lørdager. Lappen jeg fikk var bare sååå herlig, og den passer sååå perfekt sammen med de to andre lappene jeg har fått.
diverse 032

I morgen skal jeg på skoleavslutning med nest yngste gutten i huset. Sitter i foreldregruppa i klassens hans, og vi arrangerer grillfest for dem og lærerne de har.  Og på onsdag er vi innvitert til avslutningsforestilling som 10.klasse arrangerer. Datteren vår skal spille gitar og synge, så dette vil jeg ikke gå glipp av. Litt synd at det er på onsdag kveld, for denne kvelden er det også grillfest på skolen til yngstejenta vår, men som jeg tenkte; hun har fortsatt mange avslutninger igjen som jeg får bli med på. Heldigvis har vi gode "naboer" i bygda, som tar seg av henne denne kvelden. Blir en hektisk, men allikevel fin uke, tror jeg. Fredag formiddag skal jeg lage ostekake for min svigermor, til slusekafeen hun driver. Planen er at jeg skal stå for noe av kakelaginga til kafeen, iallefall til spesielle anledninger der oppe.
Ellers får du ha en flott uke videre, og takk for at du tittet innom.

4 kommentarer

Liv-Toril

17.jun.2008 kl.08:12

Gratulerer med løsningen av garnmysteriet.Fine fargesammensettinger, og en artig variant med lukningen av lokket.

Cathrine

18.jun.2008 kl.01:31

SÅ deilig med oppdatering, mamma! Er her inne stadig vekk for og se etter oppdatering, og i dag var det sannelig mye nytt her!! Du er kjempe flink! Får håpe du får solgt quiltemaskinen din, den er jo så god som ny! Da kanskje det er mulighet for og få låne den "gamle" symaskinen din litt og, hvis du kjøper ny? Hehe... PS: Har du fått "snurpa" igjen den kjolen enda eller?? Hehe.. :) Klem fra your oldest one..

sipusa

18.jun.2008 kl.09:36

Likte kjempegodt fargene på mysteriet ditt!! Skikkelig fine:-D

Og den UFO-en...hehe, men den blir kjempefin ferdig da!! Lykke til!

Hobbygåsa

21.jun.2008 kl.23:08

Mysterievesken din ble råfin! Ha en fortsatt fin helg.

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits