Hemmelig venn-gave

Gjett om jeg ble glad i dag da jeg hentet posten. I postkassen lå det nemlig en pakke til meg, og den var fra min hemmelige venn. Fikk så mye fint atte: To stoffer i lekre farger, to nøster Magi fra Rauma Ullvarefabrikk, deilig te og kaffe, og en pakke tyggis. Tyggisen ble raskt delt av minstejenta og far sjøl i huset. Men de var snille og lot mamma få en da. På kortet sto det et hint om at min HV nettopp har vært og besøkt Rauma Ullvarefabrikk, og etter et lite søk inne på HB, fant jeg et innlegg hvor det stod litt om dette. Ei som blant annet var med på turen var Ronille, og etter en titt på bloggen hennes, tror jeg nesten det er hun som er min hemmelige venn. Hun hadde lagt ut bilder av handelen hennes, men det manglet bilde av to nøster garn som hun skulle gi til sin hemmelige venn. Tro om det var det garnet jeg fikk? Men uansett om det er Ronille eller noen av de andre damene som var på tur, som er min HV; TUSEN, TUSEN TAKK for helt toppers pakke.
hemmelig venn juni

4 kommentarer

Ronille

18.jun.2008 kl.18:31

Jepp, det var meg :) Håper pakken falt i smak, kos deg med stoff og garn. Klem fra din hemmelige venn, som ikkje er hemmelig meir :)

Cathrine

18.jun.2008 kl.19:50

Takk for kommentar på bloggen!
Håper du rekker og bli ferdig med kjolen da!? Hehe.. Hvis ikke så blir'e vel til at jeg snuuuurper den i sammen sjøl :P hehe det ser sikkert peeent ut vettu! Godt du gleder deg til og ha Eva i morra da:) At det ikke ble stress for deg, liksom!? Klem

Cathrine

20.jun.2008 kl.01:19

Takk for at du fikset kjolen min! :)

Ronille

20.jun.2008 kl.13:45

Heisann. No er det helg, og for min del også sommerferie, 2 herlige måneder med fri :) Ønsker deg ei fin sankthanshelg. Klem fra Ronille

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits