Juni-lapp til vennskapsteppet, og litt annet

Atter en gang glimtet postmannen til med mer enn bare avisa på en lørdag. Det var nemlig et brev der adressert til meg, og det var jammen meg min siste juni-lapp. Den var fra Limola, og den kommer nok til å passe fint i teppet mitt. Utrolig flott lapp, så tusen, tusen takk Limola for den.
diverse 040

Og så har jeg også shoppet litt på nettet i det siste. Bestilte dette fra www.olaugsquilt.com

diverse 042
Krus med stoff fra Loralie Design og et strykpåmerke fra samme designer. Utrolig herlige motiv, syns jeg.
Det er en liten historie ang. kruset jeg bestilte. Da jeg åpnet pakken, oppdaget jeg at det var brudd i hanken på kruset. Ringte selvfølgelig til Olaug med en gang, og hun sa at hun selvfølgelig skulle sende meg et nytt krus. Jeg tilbød meg å sende det skadede kruset i retur, men neida, det kunne jeg bare beholde. Hun syns jeg kunne sette det på sybordet mitt, og ha det til å putte ting og tang i. Makan til service fra den dama der altså. Må bare skryte hemningsløst av henne, for hun yter meg alltid så utrolig god service. Og ikke nok med det; nytt krus lå i postkassen min allerede dagen etter. Må vise dere bildet av t-shirten jeg bestilte meg også. Selvfølgelig også et Loralie Design.
diverse 043

Og så bestilte jeg dette fra www.overrainbow.com

diverse 041

Tror det blir toalettmapper av det meste av dette. Mitt tidligere prosjekt på mapper til guttene mine, ligger der ganske så uferdige. Ble for å si det rett ut skikkelig fiasko, og det frister ikke å stekke det fra hverandre igjen for øyeblikket. Putter de nok laaangt inn i et skap, tenker jeg. Stoffet med skoene og det med prikker, tenkte jeg å sy toalettveske av, og de to lyse ytterst, blir til et veggteppe til barnebarnet mitt etterhvert. Det underste er nemlig et stort panel med bilde av bl.annet bamser , et tre og diverse annet. Det var så vanskelig å få tatt bilde av det, så dere får vente til jeg får laget teppet.
Ellers har vi vært avgårde og fått plassert campingvogna på Rognstranda i dag, så om været holder seg bra til uka, kommer vi nok til å være der ute. I allefall min kjære, de tre yngste og jeg. Ungene fikk sitt første bad i sjøen i dag, 15 grader kaldt var det i vannet. Brrr, ikke ti ville høner får meg ut i så kaldt vann. Syns det er best på land, jeg.
Ha en flott helg videre, alle dere som titter innom. :)

2 kommentarer

Ronille

27.jun.2008 kl.10:38

Heisann. Innom på Bloggbesøksrunde, og for å ønske deg ei god helg.
Klem fra Ronille

Lene

28.jun.2008 kl.15:35

Masse herlig der ja, dårlig gjort å friste med så mye fint stoff når jeg ikke skal kjøpe noe nå..*sukk.

Kos dere masse i campingvogna, vi reiser oppover i vår neste fredag, da beg ferien.. satser på fint vær..

Og 15 grader, himmel det er jo sydenvarme da.. første badet vi hadde var i 5 grader, DET var kaldt.. nå var det kommet helt opp i 12 grader , så nå blir det deilig..

Ha en herlig helg videre..

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits