Hipp hurra

Da var endelig buksa ferdig. Vel, festing av tråder gjenstår da. Var jo sååå kjapt å strikke ferdig det siste beinet, da jeg bare fikk satt i gang. Er ikke så veldig fornøyd med den grønnfargen, men pytt pytt.

diverse 045

Her om dagen, fikk jeg denne boken i posten.
diverse 049

Så i går tok jeg og ene datteren en liten bytur, og da handlet jeg dette:
diverse 044

Og fire slike:
diverse 046

Og deretter, da jeg kom hjem igjen, lagde jeg slike:
diverse 047

Dette er små gjerder, laget av ispinner, og deretter malt. Disse skal brukes sammen med stoffene og kransene, og skal etter planen bli noe slikt som dette:
diverse 048

I dag fikk jeg klippet ut alle delene i stoff, har fått sydd sammen og stappet den ene frosken, og har sydd sammen alle delene til øyenstikkerne. Trodde liksom at dette jo var gjort i en fei, men det var ganske pirkete å få vrengt føttene og armene på frosken, og for ikke å snakke om kroppen på øyenstikkerne. Men, jeg håper iallefall at den første kransen blir ferdig i morra. Planen er å få laget ferdig to slike kranser før uke 29. Da er det nemlig to som betyr veldig mye for meg som skal få disse. Nemlig mine to storesøstre, Gina og Elin. Tror ikke noen av dem vet hva bloggen min heter, derfor tar jeg sjansen på at det er trygt å fortelle at det er de som skal få pakke av meg. Uansett, bilde av ferdig krans, kommer så fort som mulig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits