Se hva jeg har fått...

Jippiii, se hva snille mannen min har "spandert" på meg:

Endel pinner fra Knit Picks, og Opal Uni:

diverse 055

diverse 057

Ble vel kanskje en lite billig fornøyelse med tanke på at han måtte betale et tollgebyr på 235,-. Vet ikke jeg, gidder ikke å regne på det uansett. Bare bestiller jeg, så lenge han er enig i at ordentlig verktøy er viktig. Og det er det jo!!!

Ellers har vi vært i campingvogna en ukes tid. Var hjemmom en liten tur fra tors. til fre. Dette er egentlig det første året vi camper, og alle er enige om at dette må vi fortsette med. Så nå har vi blitt enige om at vi må anskaffe oss en større vogn. Den gamle vi har nå, blir litt i minste laget for hele familien pluss bikkja.  Og så får vi se om vi får oss fast plass på Rognstranda eller et annet sted.  Kommer nok et bilde etterhvert av vogna vi har tenkt å kjøpe oss.

Ha en fortsatt flott sommer da dere :)

8 kommentarer

Ronille

10.jul.2008 kl.08:43

Heisann. Jepp, det er viktig med godt utstyr, og her ser eg at du har gått for det beste. Har ikkje kjøpt desse eg enda, men eg skal nok ha et par ja! Ønsker deg ei kjempe fin helg Klem :)

Lene

10.jul.2008 kl.21:50

å ja rett redskap er viktig..
og godt vi har menn som skjønner det..
kos dere i campingvogna, det gjør vi.. sitter her og skriver nå, måtte rømme inn , knotten var litt for intenst.. men skal ikke klage, har kost oss ute i hele dag..

Ønsker dere en fortsatt herlig sommer, så snakkes vi vel snart?

Lene

10.jul.2008 kl.21:54

En liten tilleggskommentar. hihi..
ta en titt på www.oynecamping.no
perfekte sted å campe, vel det synes nå vi da.. har campet her i snart 19 år..
og ja, vi byttet vogn i fjor vi, deilig med litt større plass...
*nikker* og mens jeg satt her, så kom det jammen en vogn til på plassen.. hihi (gammel cabby dette her som kom nå da)

Ronille

18.jul.2008 kl.12:33

Heisann. Innom med en liten sommerklem og ønske om ei fin helg :)

babsy

22.jul.2008 kl.15:11

Jeg er bare en snartur innom for og legge igjen en liten sommerhilsen til deg og dine *klem*

Ronille

25.jul.2008 kl.19:37

Hei. Her kommer ei lita helgahelsing. Sola skinner på sunnmøre, og vi har vore på badestranda i dag. Var der i går også, og eg bada mange ganger :) Håper det er like fint der du er som det er her :)

Ronille

01.aug.2008 kl.19:11

Heisann. En helgeklem på veg til deg, fra meg. Denne gjelder også neste helg, for da er eg på Santorini og kjem ikkje innom på besøk til deg :)
Klem fra Ronille

hobbystua

11.aug.2008 kl.20:53

mye fint på bloggen din,og snillt av din mann å kjøpe strikkeutstyr til deg.campinglivet er deilig,det må du fortsette med,og så er det mange fine og praktiske familievogner å velge i,både størrelse og ikke minst pris da.Ha en riktig fin høst.

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits