Endelig ferdig

Jupp, da var fotballbanen til ungene endelig ferdig. Ballveggen er kommet på plass, og gresset gror sånn passe bra. Både ungene og vi er veldig fornøyd med resultatet. Bare se:
diverse 059

Og når vi først er i gang med å fikse opp ute, bestemte vi oss for å lage nye trapper i stein, litt mur, og brostein på gårdsplassen. Dette er kun i startgropa, men vi har da fått gravd bort litt masse, der hvor mur og trapp skal være. En kompis av min kjære skal gjøre jobben for oss, for han jobber med det til daglig. Kjekt!!
Her kommer noen før bilder, så får etter bildene komme etterhvert.

Her skal det bli trapp.
diverse 064

Og her blir det mur.
diverse 061

Denne trappen skal byttes ut med en i stein, og mur skal lages her også.
diverse 062
Og muren fortsetter nedover oppkjørselen.
diverse 060

Gleder meg enormt til alt dette blir ferdig, skal bli skjønt å slippe all grus/sand inn i gangen, for ikke å snakke om at det blir enklere å holde gårdsplassen rein og ryddig.
Terrassen dere ser på siste bilde, må vi også gjøre noe med. Den lekker som en sil, så garagen står full av bøtter og spann. Kan jo ikke ha det sånn i åresvis, så i høst blir den endelig fikset. Vi var så "smarte" for noen år siden, at vi la fliser der uten å legge membran først. Det er tydeligvis veldig nødvendig også utendørs. Nå skal vi legge takpapp, og deretter lage tregulv, og nytt rekkverk. Det gamle er ganske tragisk dårlig.  Det tror jeg blir bra.

Har fått juli-lapp fra Adriane, den var kjempefin. Nå er det ikke mange lappene igjen før jeg kan begynne å sy lappene sammen. Har meldt meg på et lag til, men har ikke helt bestemt meg om lappene skal bli to tepper, eller et større teppe. Det får jeg se etterhvert, tror jeg. Her er iallefall bilde av den flotte lappen fra Adriane. Tusen takk!!
diverse 058

Takk for at du tittet innom, og ha en flott helg videre. Jeg skal i gang med å lage middag for eldste-jenta og kjæresten hennes. De har forlovet seg, og skal ha forlovelsesfest i kveld. Så da skal vesle Eva være hos mormor, og bare kose, kose, kose.

2 kommentarer

Cathrine

03.aug.2008 kl.12:33

Endelig oppdatering fra deg mamma!:) Hihi.. Tuuuusen takk for at du hjalp så mye til i går, det betyr masse! Og alle elsket gryten!! Det blir så fint rundt huset - og i/på huset og, etterhvert!! Gleder meg til og se resultatet, selv om vi flytter om ikke så lenge da:S Er litt spent på hvordan det vil bli og bo lengre enn to meter unna dere :P hehe.. stor klem

Lene

06.aug.2008 kl.14:49

Gratulerer med "ny" svigersønn...
Nydelig hus du har.. må nok få ut fingeren å få tatt meg en tur på besøk.. men rart med det, det er jo så mye kortere for deg til Skien, enn det er for meg fra Skien og opp *flau*

Håper snart strikkekafene starter, men om ikke, så er det jo ikke mange ukene til Tanganger.......

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits