Sokker, etc....

Har tatt meg sjøl i nakken og fått strikket ferdig to par sokker, som jeg startet på for en stund siden. Blir nok aldri den helt store sokkestrikkeren, det må jeg bare innrømme. Tror kanskje det er lurt å starte på begge sokkene med en gang, for da slipper jeg å vite at når den første er ferdig, er det en igjen å strikke. Med begge på pinnene blir de jo ferdig ganske så likt.
Første par ut, er strikket i Austermann Step 6 på pinne 3 1/2. De ble litt store til meg, men passet perfekt på min datters føtter.
diverse 068

Neste par ut, er tubesokker, strikket i Sandnes alpakka på pinne nr 4. Disse passet akkurat til mine føtter, og det var bra, for de var også tiltenkt meg sjøl. Blir deilige på kjølige høstkvelder disse her.
diverse 066

Og sist men ikke minst, har jeg sydd ferdig nettet til min mor, som jeg startet på for leeenge siden. Faktisk startet jeg på denne da jeg sydde en nesten lik til meg sjøl. Planen er at hun skal bruke dette til å ha diverse hageutstyr som hun trenger når hun skal på kirkegården og stelle gravene vi har der. Innvendig er det et stort rom til kantklipperen, og tre sidelommer til div. annet. Har også laget bunn, slik at nettet blir litt stødigere. Utvendig er det ei lomme med glidelås, som hun kan oppbevare husnøkkelen og annet småtteri. Tror hun blir veldig glad for dette nettet, for det hun har nå, er ganske så slitt.
diverse 073

Detaljbilder:
diverse 070
diverse 071

Og så fikk jeg jammen meg en august-lapp i posten i dag. Kjempeflott lapp, men dessverre aner jeg ikke hvem den er fra. Kortet som fulgte med, var nemlig helt tomt. Men jeg får nok vite hvem det er etterhvert. Uansett, tusen takk for flott lapp. Et skritt nærmere et herlig vennskapsteppe.
august lapp

Nå mangler jeg faktisk bare en august-lapp, en juli-lapp pluss den jeg skal sy sjøl, så er dette laget ferdig.

Én kommentar

Siv

05.aug.2008 kl.12:33

For en koselig side du har. Og så mye fint du har laget. Kos deg videre:-)

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits