Nyoppusset gang!

Jepp, da var gangen ferdig, veeeel den har faktisk vært ferdig noen dager nå da. Fredag kveld ble siste strøk malt, og lørdag ettermiddag, monterte jeg skap. Og faktisk klarte jeg det helt på egen hånd, fikk bare litt bærehjelp da skapet skulle inn i gangen, pluss hjelp med å holde platene som skulle spikres på bak.  Måtte nemlig montere det ute på gårdsplassen, for det er ikke akkurat så lite det skapet (182 cm bredt faktisk). Heldigvis syns jeg det er morro å montere møbler, for det er noe av det værste min kjære gjør. Måtte nok ventet leeeenge om han skulle montert. Tok noen bilder før jeg startet å male, de er ikke av de beste, men får duge:
diverse 001diverse 002diverse 003
Denne grønnfargen har vi hatt i ti år nå, så det var jammen på tide med litt forandring. Den innerste gangen malte jeg vel i fjor, og syns min "nye" yttergang ble ganske så flott:
diverse 004diverse 006

Og her er et bilde av mitt nye garderobeskap: "stolt"
diverse 005

Helt herlig med et romslig skap til å "gjemme" vekk alle jakkene og noen av skoene det faktisk blir når man er en stor familie. Nå gjenstår bare litt småting (les; stash), så er gangen helt klar.
Blir jammen meg dårlig med håndarbeide når man pusser opp, men regner med å komme sterkt tilbake etterhvert. Skal faktisk sy siste august-lapp nå, så jeg kan få sendt de avgårde med postmannen. Og så håper jeg at jeg får sydd litt mer i dagene som kommer. Har planer om å ha en skikkelig vask i huset denne uken også, for jammen har jeg oppdaget at hybelkaninene sloss om plassen her. Er en skikkelig tragedie når det gjelder husarbeid, og må virkelig skjerpe meg på det området. Begynner nesten å bli helsefarlig å bo her. Godt at min kjære er i Portugal på billøp, så har jeg mulighet til å jobbe så langt utover nettene jeg bare orker. Blir jo deilig å kunne sette seg ned etterhvert i rent og pent hjem. Forhåpentligvis til helgen.

4 kommentarer

hobbystua

13.aug.2008 kl.18:30

HEI.MÅ SI DU HAR VÆRT FLINK.ER ARTIG MED LITT FARGEFORANDRING,FRA MØRKT TIL LYSE FARGER.SKAPET ER LEKKERT.GOD PLASS TIL KLÆR OG SKO.
VI DAMER KAN,DET ER HELT SIKKERT...

Ronille

14.aug.2008 kl.09:15

Masse flott sida sist eg var innom. Likte godt veska di :)
God helg klem på veg til deg fra meg :)

Ronille

22.aug.2008 kl.14:25

Heisann. Innom med ei god helg helsing :)

Anne Karin

17.sep.2008 kl.14:01

Hei hei. Ja er det ikke kjekt med "nye rom" vel?! Du har vert veldig flink, jeg vet hvor mye arbeid som ligger bak. Kjekt å se at andre også deler den interessen. Stå på...snart starter du nok med et annet rom. Sjekk min hjemmeside som jeg har begynt å lage i dag. Lykke til med neste prosjekt :O)

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits