På tide med en oppdatering...

Dagene flyr avgårde, og jeg syns det er så lite jeg får gjort. Men har i grunn innfunnet meg med at sånn er det bare når man bor i et hus fullt med smått og stort. Alle krever sitt, og da kommer liksom hobbyene mine litt i bakgrunn. Men litt har det da blitt i det siste. Noe er ferdig, mens andre ting tar litt tid. Har blant annet sydd litt, se bare her:
En pompadur med påsydd bilde.
diverse 008

En håndarbeidsveske i stoffer fra serien Mythical Horses fra Laurel Burch. Syns dette er herlige stoffer med fantastiske farger.
diverse 009

Innvendige lommer til pinner, mønster, mobil, eller andre ting.
diverse 010

Og en innvendig lomme med glidelås
diverse 011
Blir ikke så innmari bra bilder alltid med mobilen, men det får duge.

Og i går kveld, lagde jeg mine aller første maskemarkører. Har lenge hatt lyst til å prøve meg, men har tenkt at det klarer jeg nok ikke. Men, i går bestemte jeg meg for at; den som intet våger, intet vinner. Kan jo faktisk ikke si det er vanskelig før man i det minste har gjort et forsøk. Men egentlig var det ikke så innmari vanskelig, syns jeg. Kanskje litt "pirk", men med tålmodighet så gikk det greit.
Her er mine første markører. "stolt"
diverse 007

2 kommentarer

Cathrine

24.aug.2008 kl.02:34

Så flink du er mamma'n min =)

Cathrine

24.aug.2008 kl.21:59

Og tuuuusen takk for pompaduren!!!!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits