Opprydding og pakke i posten...

Ukesoppdraget på Hobbyboden denne uken var å rydde i hobbysaker, og få sortert UFOer og lignende. Hobbyrommet er nå ganske ferdig ryddet. Har fått samlet det meste av stoffene mine på en plass og garnet er også samlet på en plass.
To kurvstativ med diverse stoff og materialpakker:
stoff

Kasser med stoff:
stoffer
Pluss at jeg har et skap temmelig fullt av stoff.

Dette er kassene mine med garn:
garn
Pluss endel garn står fortsatt i en krok i påvente av flere kasser.

I denne kurven har jeg samlet noen UFOer. Faktisk ikke så mange som jeg trodde.
ufoer

Har som mål å gå grundigere til verks senere. Rydde ordentlig i allt jeg har, ikke bare sånn "overflaterydding". Må bare få ork til å gjøre det. Det viktigste nå er at jeg har litt mer oversikt over hva jeg har av garn og stoff.

Har i tillegg begynt å ta tak i UFOene mine. I går fikk jeg montert genseren til nissefar, og har startet på monteringa av buksa hans. Kanskje jeg får somla meg til å strikke ferdig det som mangler til både nissefar og nissemor. Er ikke så mye nemlig; Strømper til begge to, sko, votter og jakke til nissefar.
Her har nissefar fått på seg genseren sin iallefall:
diverse 012

Og her er buksa hans, mangler en sele, så er den klar også:
diverse 020

Ellers fikk jeg min siste lapp til vennskapsteppet i dag. Den var fra Pedora. Kjempeflott lapp var det, og nå må jeg sette meg ned en dag og sy min egen lapp, slik at jeg får satt teppet sammen. Tusen, tusen takk for herlig lapp, Pedora.
diverse 025

Og ikke nok med det, postmannen kom med pakkelapp til meg i dag også. Se hva jeg har bestilt fra Panduro:
Diverse perler og verktøy, etc.
diverse 019
Så nå skal det lages markører, ja.

Til slutt må jeg bare vise frem hva jeg kom over hos vår lokale bokhandler. Står så mye flott i den boken, så jeg bare måtte kjøpe en til hver av søstrene mine. Disse skal de få av meg fordi jeg er så utrolig glad i dem begge to.
diverse 026
Kom forresten på at jeg kanskje burde se om det finnes tilsvarende bok til brødre, for broren min betyr jo også mye for meg. Hm, skal ile avgårde i morra den dag for å se om det finnes. HALLOOOOO, tenk å kunne glemme det da. "flau"
Ellers må dere alle ha en riktig flott helg, kos dere!!! 

2 kommentarer

Ronille

29.aug.2008 kl.15:50

Hallo. Ja, så har atter ei veke gått... No er det helg, og eg har planer om å sy litt, så skal eg hekle på teppet mitt. Ønsker deg ei fin helg :)

annebritt

02.sep.2008 kl.23:08

Takk for titten på bloggen din. Synes det er inspirerende å se hva folk har i skuffer og skap av garn og stoffer. Det er godt det er flere som har et lite lager. selv har jeg satt kjøpestopp for ei stund og finner det utfordrende å bruke opp av lageret. Det kan jeg nok holde på med i noen år. Ha en kreativ høst!

Skriv en ny kommentar

Mormor 39

Mormor 39

40, Nome

Jente, 40 år, gift og har fem barn i alderen 8-18år. I tillegg har jeg et barnebarn, ei skjønn lita jente som nærmer seg året.

Kategorier

Arkiv

hits