Fire "nye" soverom...

Jupp, da var jeg endelig ferdig med oppussingen min for denne gang. Soverommet i hybelen var det første jeg startet på, og det ble selvfølgelig mer å gjøre der enn jeg hadde trodd. Tapeten måtte byttes ut og males, og teppet på gulvet hadde sett sine bedre dager. Liker å pusse opp jeg, men fy flate, murpussede lecavegger er noe forbanna herk å tapetsere. Første dagen ga jeg opp, etter å ha fått opp tre høyder på 1,5 time. Datteren min ble skikkelig skremt over at moderen hennes kunne "klikke" så ettertrykkelig. Fnise..  Men sta som jeg er, var det på'n igjen dagen etter. Da rullet jeg først lim på veggene og lot det tørke, før jeg tapetserte på vanlig måte. Juhuu, det gikk jo som en drøm, og vips så var rommet ferdig på litt lenger tid enn de tre høydene tok dagen før. Vegg til vegg teppet, var det i utgangspunktet min kjære mann som skulle legge, men han fikk seg en smell i ryggen, etter å ha bært tungt. Så hva gjør en utålmodig sjel da? Jo, man legger teppet sjøl!! Har aldri gjort det før, men det gikk faktisk helt greit, og jeg er kjempefornøyd over resultatet.
Her er to heller dårlige bilder av soverommet:  (Farger som er brukt: Hvit te og Kvist)
diverse 071
diverse 073

Da dette rommet var ferdig, var det bare å gyve løs på rommene til de tre yngste. Her er rommet til eldste gutten, før og etter!!
FØR:
diverse 054
diverse 052

ETTER:  (Farger som er brukt: Hvit te og Atmosfære)
diverse 066
diverse 065

Og her har han fått tavle på veggen:
diverse 064

Nest eldste guttens rom ble ganske likt.
Her glemte jeg å ta før-bilder, dessverre, men her er ETTER-bildene: (Farger som er brukt: Hvit te og Atmosfære)
diverse 061
diverse 062

Også han har fått tavle på veggen:
diverse 063

Batikkbildene av katter er rett og slett batikktrykk som er trukket rundt malelerret og rammet inn i sveverammer. Syns det ble veldig enkle, fine bilder.

Siste rommet er veslejentas. Ble ikke så bra bilder, så fargene kommer ikke riktig frem. Rommet er malt i to lilla farger, 0515-R60B (lys lilla) og 4020-R50B (mørk lilla)
FØR:
diverse 055

ETTER:
diverse 067
diverse 068

Og så måtte jo hun også ha tavle, må vite:
diverse 070

På hånarbeidsfronten har det ikke skjedd så innmari mye, men litt strikking innimellom oppussing hat det blitt. de tre minste har fått nye luer til vinteren setter inn:
Lue til Emma, strikket av
diverse 057

Luer til guttene mine, en til hver i grått og sort, og en til hver i rødt og sort.
diverse 059
diverse 058

Og til de røde/sorte luene strikker jeg også pulsvanter. De blir slik:
diverse 060

Har så smått begynt å tenke på julegaver som skal lages også, men hva det er, røpes selvfølgelig ikke her. Kan jo være noen nysgjerrige familiemedlemmer som titter innom her. Hehe.
Ellers får dere alle som stikker innom, ha en herlig uke. Klem til dere alle fra meg!!!

5 kommentarer

Ninne

17.okt.2008 kl.08:25

Så koselig det har blitt hos deg! Men fytti... for en jobb!!! Tenker dere er glad det er over - og at dere storkoser dere!

Flotte luer har du strikket også!!

Ha en fin dag!

Cathrine

17.okt.2008 kl.13:31

Du har vært så flink til og pusse opp mamma! Kjempe stolt av deg; at du får ting til selv om pappa ødelegger ryggen og du må gjøre alt selv - med nesten like dårlig rygg! Når jeg får kameraet mitt fra trumf-butikken kan du ta nye bilder med det - det er 10,2 megapixel på det:) Klem

Lene

17.okt.2008 kl.14:24

Fy flate så stilige rom... og så flink du er.. mega imponert.. kan bare si at du er hjertelig velkommen hit altså fnis..

Skal pusse opp ett par soverom her og (en gang i dette århundret), og lurer på om jeg skal
kopiere litt av fargene dine.. de var lekre..

karna

17.okt.2008 kl.15:18

Heisann, måtte innom på en titt for så om du hadde veska ferdig ,-)
Du verden for en oppussingsjobb du har gjort. Ønsker deg ei god helg.

Ronille

17.okt.2008 kl.19:17

Flotte rom. Litt av en lueproduksjon. Ønsker deg ei fin helg :)

Skriv en ny kommentar

hits